Gezocht: beleidsmedewerker Welzijn

htg_logo_cmykKMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een beleidsmedewerker Welzijn vanaf 2 december 2013 tot 30 november 2014 voor 24 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

De beleidsterreinen waarbinnen gewerkt moet worden, zijn:

 •  gezondheidsbeleid
 • subsidiebeleid
 • accommodatiebeleid
 • buurtregie
 • maatschappelijke EHBO
 • WMO prestatievelden 7, 8, 9
 • regie op de LEA

Door transities AWBZ-WMO, Particitatiewet en Jeugdzorg hebben de eigen medewerkers welzijn zoveel werk dat besloten is voor de lopende zaken een tijdelijke medewerker in te huren

Waar zijn wij naar op zoek?

We zoeken een ervaren allround beleidsmedewerker welzijn met HBO werk- en denkniveau

Eisen:

 • Ruime relevante werkervaring, liefst opgedaan bij een gemeente in West-Brabant, op de beschreven beleidsterreinen
 • Je beschikt over de competenties Sociaal vaardig, Flexibel, Zelfstandig, Pragmatisch
 • Je kunt minimaal 1 relevante en recente referentie overleggen
 • Uit uw CV blijkt duidelijk uw werkervaring zoals in de eisen en wensen beschreven. Duur van de relevante werkervaring is daarbij uitgesplitst in begin- en einddatum (maand/jaar). Het CV is maximaal 5 pagina’s lang.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 20 november 2013 om 10.30 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s