Gezocht: Commerciële Intermediairs Arbeidsbemiddeling

Start je eigen business in een professioneel team. De Holland Talent Group is voor de regio’s Amsterdam, Breda, Utrecht en Rotterdam op zoek naar

Commerciële Intermediairs Arbeidsbemiddeling

  • de functie  

De Holland Talent Group geeft je alle ruimte. Jouw taak is het maken van de juiste match en daarbij maakt het niet uit hoe je te werk gaat. Het resultaat telt! Als jij eerst je kinderen naar school wil brengen voor je aan de slag gaat, of beter in vorm bent als je je eerste afspraak pas om tien uur inplant, dan staat het je bij ons vrij dat te doen. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen werkwijze en je resultaten en je moet zelf weten hoe je kansen pakt. Werken bij de Holland Talent Group betekent dat je met een eigen strategie en werkwijze je targets haalt. Op jouw manier. Dit is jouw avontuur! Deze functie is ideaal voor kandidaten met voldoende lef om autonoom te handelen en met voldoende verantwoordelijkheidszin om hun eigen toekomst in handen te nemen.

Je gaat je bij ons focussen op de commerciële kant van de arbeidsbemiddeling. De rest van het team neemt de ondersteunende werkzaamheden op zich. Als intermediair werk je volledig zelfstandig, zowel juridisch als economisch. ‘Je runt je eigen toko’, met alle voordelen van de formule van de Holland Talent Group. Je gaat aan de slag vanuit de gezellige binnenstad van Breda of Leiden. Meer informatie over hoe wij werken vind je op http://www.hollandtalentgroup.com.

  •  jouw profiel        

Jij bent net als wij thuis in de wereld van Finance, Techniek, ICT en Overheid, maar het is ook goed mogelijk dat jij met jouw kennis een vakgebied kunt toevoegen aan ons aanbod. Overtuig ons!

We zijn op zoek naar ondernemende intermediairs die zelfstandig kunnen werken. Je kunt en wilt verantwoordelijkheid dragen voor je eigen resultaat. Je beschikt over een commerciële drive en een stevige portie doorzettingsvermogen. Je hebt natuurlijk ervaring met arbeidsbemiddeling en een netwerk waarop je kunt terugvallen als het erop aankomt. Je weet mensen te enthousiasmeren door je positieve instelling en je bent minimaal 30 uur per week beschikbaar.

  • ons aanbod        

We bieden je specifieke professionele begeleiding tijdens de opstartfase en daarna doorlopende coaching en feedback binnen het team. Je krijgt bij ons een zelfstandige job met eigen verantwoordelijkheid, een uitstekend ondernemersinkomen en ondersteuning op het gebied van de administratie en marketing.

  • holland talent group        

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. De verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

Holland Talent Group is actief met de volgende organisaties: Caubergh Executive Search, FISO Interim & Recruitment, Detaccount Financials, KMS Overheid en Primaflex Uitzendbureau en heeft ongeveer 50 medewerkers.

  • interesse?        

Als ons aanbod je triggert om te solliciteren, mail dan je CV plus motivatie naar sjaak@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 1121. Voor meer   informatie kun je terecht bij Sjaak Oudshoorn, Directeur Holland Talent Group, Stationsweg 26, 2312 AV Leiden. Telefoon 071-3030035. Op www.hollandtalentgroup.com vind je alle overige vacatures van de Holland Talent Group.

NB: Indien je binnen 5 werkdagen niets van ons verneemt, kun je er vanuit gaan dat je helaas niet bij de selectie zit. Wij vragen je begrip hiervoor.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s