Gezocht: Financieel adviseur plankosten en planning & control

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Financieel adviseur plankosten en planning & control vanaf 1 januari 2014 tot 31 oktober 2014 voor 32 uur per week met kans op verlenging met 2×6 maanden.

Functie-inhoud:

De hoofdmoot van de werkzaamheden betreft het monitoren van de kadernota plankosten. Hieronder vallen de volgende activiteiten:

 • Opzetten en bespreken van overzichten en analyses ten behoeve van de concerncontroller, de directie en de directiecontroller
 • Toetsen van B&W-voorstellen met plankosten
 • Opstellen van teksten en analyses voor de plannning- en controlproducten
 • Fungeren als vraagbaak
 • Opzetten en uitvoeren van een evaluatie van de kadernota

Daarnaast ondersteunt de financieel adviseur het financieel beleid, de opstelling van planning- en controlproducten en activiteiten in het kader van het verbeterprogramma financiën en control.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Gedegen kennis van gemeentefinanciën inclusief BBV, blijkend uit 5 jaar werkervaring bij een gemeente op het beleidsveld financiën
 • HBO/Academisch werk- en denkniveau
 • Ervaring met informatievoorziening ten aanzien van plankosten
 • Beschikken over de competenties prestatiemotivatie en samenwerken
 • Gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen
 • Werkervaring in de Leidse organisatie

De gesprekken vinden plaats op 29 november

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 17 november 2013 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s