Gezocht: senior adviseur integrale veiligheid

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Senior adviseur Integrale Veiligheid vanaf 15 november 2013 tot 14 november 2014 voor 36 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Als senior adviseur ontwikkel je visie en beleid op basis van landelijke, regionale, district en lokale ontwikkelingen. Je bouwt relevante netwerken op en weet deze op een constructieve wijze te onderhouden. Je bent in staat om met gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en verantwoordelijkheden de regierol van de gemeente, zowel formeel als informeel, op het brede terrein van veiligheid verder gestalte te geven.

Je bent een belangrijke sparring partner van de leden van het college van B&W, specifiek de burgemeester. Je coördineert op operationeel niveau door het afstemmen van de werkzaamheden en uitzetten en bewaken van acties. Je bent een dagelijks klankbord voor de directe collega’s binnen het team.

Als senior adviseur verwachten we een nauwe betrokkenheid bij de ontwikkeling van onze afdeling en teams. Je bent bovendien nauw betrokken en verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het Veiligheidshuis en de daaraan gerelateerde decentralisaties.

Je bent bereid om, mocht er sprake van zijn in de toekomst, deel te nemen aan de beschikbaarheidsregeling (piket) Integrale Veiligheid.

Waar zijn wij naar op zoek?

Kennis van de wet- en regelgeving op de terreinen van de zorg- en justitiële keten, de crisisorganisatie en het concept Veiligheidshuis is daarbij een voorwaarde. Werk- en denkniveau op HBO+ niveau is een must, een academische opleiding zoals bijvoorbeeld Bestuurskunde geniet de voorkeur. Naast inhoudelijke kennis is aantoonbare ervaring op het brede terrein van integrale veiligheid én het werken in politiek-bestuurlijke processen van net zo groot belang. Tevens is het noodzakelijk dat je over een sterk verbindend vermogen beschikt en mensgericht bent.

Je bent een schrijver; in staat om snel en krachtig beleid uit te leggen, projectvoorstellen en beleidsadviezen te maken. Je bent een doener; zorgen dat er beleid wordt uitgevoerd en projecten worden opgestart. Je bent een verbinder; netwerk opzetten/onderhouden om draagvlak en inzet te creëren bij partners. Je bent een kartrekker; ondersteuning en aansturing van collega’s binnen het beleidsveld “veiligheid, zowel lokaal als op districtelijk en regionaal niveau.

Wij zijn op zoek naar een ervaren persoon die tevens in staat is om een kwaliteitsimpuls te bieden aan het onderdeel Veiligheid ondermeer door dagelijkse coaching on the job van twee potentials.

Het CV bevat minimaal een relevante en recente referentie.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 7 november 2013 om 15.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s