Gezocht: 6x Inkomensconsulent DWI (1 maand)

KMS Overheid zoekt namens DWI Amsterdam 6 Inkomensconsulenten vanaf 11 november 2013 tot 11 december 2013 voor 36 uur per week.

Functie-inhoud:

De inkomensconsulent is verantwoordelijk voor de toekenning van de juiste uitkering. De inkomensconsulent is daarmee verantwoordelijk voor de rechtmatigheid van de aanvragen levensonderhoud en aanvragen bijzondere bijstand. In de uitvoering van deze kerntaak, is de inkomensconsulent daarbij voor een groot gedeelte in gesprek met de klant. Het klantencontact is vaak telefonisch, soms echter ook in de spreekkamer of tijdens een voorlichting. Een belangrijk uitgangspunt in de communicatie met de klant is om te denken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • U beschikt over minimaal een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in de richting Sociaal Juridische Dienstverlening
  • U heeft minimaal 3 jaar ervaring als Inkomensconsulent en heeft een tijdens deze werkervaring brede kennis van de wet en regelwetgeving van de WWB opgedaan
  • U heeft kennis van en ervaring met het systeem Socrates
  • U heeft bij voorkeur kennis van het WWB proces bij de Dienst Werk en Inkomen Amsterdam
  • U beschikt over de volgende competenties: Flexibiliteit, Klantvriendelijk, Betrokken, Resultaatgericht, Communicatieve vaardigheden, Samenwerken, Tact,  Overtuigingskracht
  • Uit uw CV blijkt duidelijk uw werkervaring zoals in de eisen en wensen beschreven. Duur van de relevante werkervaring is daarbij uitgesplitst in begin- en einddatum (maand/jaar). Het CV is maximaal 5 pagina’s lang.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 5 november 2013 om 14.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s