Gezocht: Communicatieadviseur

KMS Overheid zoekt namens de Provincie Noord-Brabant een Communicatieadviseur  binnen Cluster Ruimte vanaf 11 november 2013 tot en met 31 december 2015 voor 24 uur per week (tot einde 2013 een dag pwk, daarna 24 uur pwk). De provincie behoudt zich het recht voor om na 3 maanden het contract eventueel te beëindigen op basis van een evaluatiegesprek.

Functie-inhoud:

De communicatieadviseur die wij zoeken geeft uitvoering aan de (door GS vastgestelde)communicatiestrategie van de Uitvoeringsagenda Brabantse Agrofood. De communicatieadviseur adviseert over de aanpak van de projecten- en netwerkcommunicatie en voert deze uit. Hiervoor is intensieve afstemming noodzakelijk met betrokkenen bij zowel de provincie als bij de Agrofoodpartners. Wij vragen voor deze functie ervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving en ervaring met programmatisch werken. Daarnaast is vooral ervaring in het opbouwen en onderhouden van complexe samenwerkingsnetwerken belangrijk en het inzetten van social media.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • opleiding op minimaal HBO niveau, richting communicatie / journalistiek
  • minimaal 5 jaren ervaring in overheidscommunicatie
  • Minimaal 3 jaar ervaring met Netwerkcommunicatie / samenwerkingsverbanden
  • Minimaal 3 jaar ervaring met Communicatie in de non-profit plus de profit- / economische sector
  • Minimaal 3 jaar ervaring met journalistiek schrijven
  • Minimaal 3 jaar ervaring met branding en events
  • Minimaal 3 jaar ervaring met toepassing en inzet van digitale media
  • Gewerkt in soortgelijke programma’s/projecten binnen een overheidsorganisatie
  • U beschikt over de persoonlijke kwaliteiten: Goede communicatieve vaardigheden, Goede sociale vaardigheden, Goede organisatorische vaardigheden, Proactieve instelling, Stressbestendig, Flexibel, Teamplayer.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 4 november 2013 om 10.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s