Gezocht: Senior Medewerker Verbijzonderde Interne Controle

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Senior Medewerker Verbijzonderde Interne Controle vanaf 11 november 2013 tot 30 april 2014 voor 36 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Als senior medewerker Verbijzonderde Interne Controle voer je gedurende zes maanden een aantal van de werkzaamheden van de intern accountant van de gemeente uit. Je werkt onder functionele aansturing door de concerncontroller, en in genoemde specifieke rol als vooruitgeschoven post van de externe accountant van de gemeente.

  • Je vervult een aantal taken van de intern accountant, waaronder het uitvoeren van kortlopende onderzoeken. Tot de taken van de intern accountant behoort onder meer: Opdrachtgever verbijzonderde interne controle (hierin vervul je een ondersteunende rol); Opdrachtgever balanscontrole, Opdrachtgever Single information single audit
  • Je levert ondersteuning bij de voorbereiding van optimale oplevering jaarrekeningstukken, waaronder balansdossiers
  • Balansreview (of regie daarop) uitvoeren vanuit SMC bij de jaarrekening
  • Diverse nader te bepalen werkzaamheden in verband met het Programma Verbetering Financiën en Control

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • HBO/WO opleiding, liefst op gebied van Accountancy
  • Minimaal 5 jaar ervaring in Accountancy
  • Minimaal 3 jaar ervaring met gemeentelijke financiële processen
  • Minimaal 3 jaar ervaring met grondexploitaties en vastgoed

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 30 oktober 2013 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s