Gezocht: senior adviseur Ruimtelijke Ordening

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Friesland een senior adviseur Ruimtelijke Ordening vanaf 25 november 2013 tot 21 februari 2014 voor 24 uur per week, met kans op verlenging met 2×3 maanden.

Functie-inhoud:

 • senior juridisch/planologische ondersteuning van het cluster Planontwikkeling/Ruimtelijke Ordening, o.a. kwaliteitscontrole van de op te leveren bestemmingsplannen, ‘bijtanken’ ontwikkelingen wet- en regelgeving.
 • senior advisering (juridisch/ruimtelijke ordening) bij het programma bereikbaarheid
 • senior advisering bij complexe planontwikkelingen
 • beleids- en productontwikkeling; o.a. vereenvoudiging procedures vooruitlopend op omgevingswet
 • implementatie en uitvoering van beleid
 • integrale beleidsadvisering en complexe plannen
 • relatiebeheer op vakgebied

Waar zijn wij naar op zoek?

Naast de aanlevering van je CV, dat uit max 4 pagina’s bestaat en minimaal één referentie bevat, vraagt de gemeente elke afzonderlijke eis in een los document toe te lichten.

Eisen:

 • WO opleiding op gebied van  RO wet en regelgeving
 • 3 jaar ervaring als senior juridisch adviseur ruimtelijke ordening in of voor een gemeente; waaronder: ervaring met het opstellen, uitbesteden en op kwalitatief hoogwaardig niveau in procedure brengen van bestemmingsplannen
 • 1 jaar ervaring met gebiedsontwikkeling en/of planontwikkeling; bij voorkeur minimaal 2 of meer jaar ervaring in het adviseren bij complexe planontwikkelingen
 • 4 jaar of meer advies ervaring in Ruimtelijke Ordening op senior niveau
 • ervaring in vereenvoudigingstrajecten RO-procedures, tijdelijk bestemmen etc
 • ervaring met (plan) advisering aan raad en college

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 30 oktober 2013 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s