Gezocht: Projectleider implementatie E-HRM

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Projectleider implementatie E-HRM vanaf 11 november 2013 voor een periode van 5 maanden, ter grootte van ongeveer 500 uur.

Functie-inhoud:

De Gemeente is een project aan het bewerkstelligen op het gebied van E-HRM. Hiervoor is zij op zoek naar Projectleider/implementator op gebied van  E-HRM. Doelstelling van de gemeente is om zoveel mogelijk HRM processen Lean te maken en te digitaliseren met gebruik making van huidige en/of nieuwe pakketten en/of software.  Een aantal HRM  processen zijn al digitaal geïmplementeerd en in uitvoering.

Als Projectleider heb je de taak de volgende drie gekozen processen op HRM gebied te digitaliseren. Het betreft hier de processen: Ziekteverzuim, Werving en Selectie en Verlofaanvragen.  Deze (digitaliserings) opdracht start met een onderzoek naar mogelijkheden, daarna procesbeschrijvingen en als laatste ondersteunen in de  (digitale) implementatiefase. Je wordt ondersteund door diversen medewerkers van de gemeente en bepaalt  in overleg met teamleider FAI je ondersteuningsbehoefte.

Waar zijn wij naar op zoek?

De gemeente is op zoek naar een professional met kennis van (E)HRM-processen en applicatiebeheerkennis. Je kunt goed procesmatig werken, bent een team-player, en kan schakelen op gebied van beleid en beheer.

Eisen:

  • Minimaal afgeronde HBO opleiding, aangevuld met projectgerelateerde opleidingen en of cursus
  • Minimaal 3 vergelijkbare projecten geleid (gestart en afgerond)
  • Kennis van PIMS
  • Gemeentelijke ervaring
  • U beschikt over de competenties:
    – onderzoeker  – kennis van automatiseringsprocessen – kennis van Personeelspakketten – applicatie kennis – project matig kunnen werken- samenwerken – kennis van Salarispakketten – ontwikkelaar
  • Uw CV bestaat uit max 5 pagina’s en bevat minimaal twee referenties

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 6 november 2013 van 9.00 uur tot 12.00 uur

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 1 november 2013 om 10.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s