Gezocht: financieel beleidsmedewerker sociaal domein

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Friesland een Financieel Beleidsmedewerker Sociaal Domein vanaf 28 oktober 2013 tot 14 april 2014 voor 24 uur per week met kans op verlenging met 2 maanden.

Functie-inhoud:

In verband met langdurig ziekteverzuim zijn wij op zoek naar een ervaren financieel beleidsmedewerker met kennis van het sociale domein en de financiele stromen daarbinnen.

De financieel beleidsmedewerker adviseert het afdelingshoofd Samenleving, de regisseurs en beleidsmedewerkers bij financiele vraagstukken en is een verbindende schakel tussen de uitvoering en het team financien. Naast reguliere werkzaamheden zoals het verzorgen van Maraps werkt de financieel beleidsmedewerker aan de ontwikkeling van ken- en stuurgetallen, jaarrekening, begroting en rapportages van de afdeling.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zijn op zoek naar een ervaren, flexibele financieel beleidsmedewerker met overtuigingskracht die strategisch kan denken en een verbindende rol op zich kan nemen. Onderhandelingsvaardigheden, omgevingsbewust en nauwkeurig handelen, uitstekende contactuele en redactionele vaardigheden en een klant- en resultaatgerichte instelling zijn hierbij vereist.

Eisen:

  • Minimaal vijf jaar werkervaring als beleidsmedewerker op het terrein van gemeentelijke financiën en financiële beleidsadvisering
  • Kennis van het sociaal domein en de financiële stromen daarbinnen.
  • HBO opleiding (bedrijfskunde, financieel/economisch, bestuurskunde).
  • Uw CV bestaat uit max 7 pagina’s en bevat minimaal een referentie

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 18 oktober 2013 om 17.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s