Gezocht: Senior / projectleider Decentralisatie Jeugdzorg

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Flevoland een ‘zwaargewicht’ Decentralisatie Jeugdzorg vanaf 14 oktober 2013 tot 14 oktober 2014 voor 36 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Je werkt nauw samen met de huidige deelprojectleider en in samenhang met de andere decentralisaties aan:

 • de inhoudelijke thema’s in het kader van de jeugdzorg;
 • de processen in het kader van de transitie jeugdzorg;
 • de transformatie van de jeugdzorg;
 • de evaluatie en ontwikkeling preventief jeugdbeleid;
 • de evaluatie en ontwikkeling van voor- en vroegschoolse educatie.

Het betreft een fulltime (36 uur) opdracht voor naar verwachting 1 jaar. Echter de feitelijke duur van de opdracht is afhankelijk van de fasering in de transitie. Afhankelijk van het verloop van het project is verlenging een serieuze mogelijkheid.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Afgeronde wetenschappelijke opleiding
 • Minimaal 4 jaar ervaring in de afgelopen 7 jaar met het werken bij een gemeentelijke overheid
 • Minimaal 4 jaar ervaring in de afgelopen 7 jaar binnen het domein jeugd (preventief jeugdbeleid; CJG; transitie jeugdzorg; VVE; et cetera)
 • Aantoonbare ervaring met het schrijven van beleids-, college en raadsvoorstellen, strategische (beleids) en besluitvormingsdocumenten
 • Je kijkt op strategisch niveau vanuit een helikopterview naar de beleidsvelden en bent in staat om beleidsvelden te verbinden.
 • Je beschikt over de volgende kerncompetenties: omgevingsbewust (waaronder klantgerichtheid), zelfbewust en kwaliteitsbewust. Daarnaast voldoe je aan de volgende functiecompetenties: onafhankelijk, flexibel gedrag (het effectief wisselen van gedragsstijl), plannen en organiseren, overtuigingskracht, creatief en innovatief
 • Je CV beslaat maximaal 5 pagina’s en bevat minimaal twee referenties.

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland in de ochtend van 8 oktober 2013 of in de ochtend van 9 oktober 2013.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 1 oktober 2013 om 12.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s