Gezocht: HR adviseur

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland twee HR-adviseurs vanaf 7 oktober 2013 tot 7 april 2014 voor 36 uur per week met kans op verlenging met 2×3 maanden.

Functie-inhoud:

 • Je werkt in een klantenteam van waaruit alle personeels- en organisatietaken voor de klant worden gecoördineerd
 • Je bent verantwoordelijk voor de operationele/tactische HRM-advisering van meerdere afdelingen bij de klantorganisaties en daarmee het belangrijkste aanspreekpunt voor die leidinggevenden
 • Je geeft binnen de kaders van het HRM-beleid uitleg aan leidinggevenden inzake procedures, toepassing CAO en relevante wet- en regelgeving;
 • Je voert de regie op verschillende personeelsprocessen (o.a. ziekteverzuim, functioneren en beoordelen, werving & selectie) vanuit het klantenteam
 • Je denkt actief mee over ontwikkelingen op HRM-gebied binnen de afdelingen/organisatie
 • Je hebt een inhoudelijke, coachende, sturende rol richting de leidinggevenden. Door ‘te halen en te brengen’ weet je de kansen en ruimte binnen de organisatie te benutten en zo gezamenlijk stappen voorwaarts te zetten

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Je hebt minimaal een HBO opleiding
 • Je hebt kennis en ervaring met 3 onderhandeltrajecten met vakorganisaties en de OR
 • Je hebt minimaal 7 jaar ervaring met HRM- en organisatieadvieswerk
 • Je hebt minimaal 3 complexe organisatieverandertrajecten en planningstrajecten meegemaakt
 • Je hebt 5 jaar ervaring bij Overheden (Rijksoverheid/Gemeenten/Provincie)
 • Je hebt kennis van de rechtspositie van ambtenaren, ervaring met complexe organisatieverandertrajecten en begeleiding en ervaring in besluitvormings- en onderhandeltrajecten.
 • Je CV bevat minimaal twee referenties en een motivatie.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 26 september 2013 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s