Gezocht: Coördinator sectie Financiën

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een Coördinator sectie Financiën vanaf 14 oktober 2013 tot 1 april 2014 voor 36 uur per week met kans op verlenging met 3 maanden.

Functie-inhoud:

Als coördinator sectie Financiën stuur je het team aan en ben je verantwoordelijk voor het resultaat van je team. Dit bereik je door medewerkers te motiveren en te coachen. Daarnaast verzorg je de planning en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en voortgang van de uit te voeren taken. Je lost knelpunten op, bent verantwoordelijk voor het toedelen van taken en voert voortgangsgesprekken met de medewerkers. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan verbetervoorstellen en draagt zorg voor de complexe zaken in het team. Je bent tevens sparringpartner voor bestuur en management. Je bent een stabiele factor met frisse ideeën, waardoor je het team mee kunt nemen in ontwikkelingen. Je rapporteert aan de manager bedrijfsvoering.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Afgeronde relevante HBO-opleiding, bijvoorbeeld richting Bedrijfskunde.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de laatste 5 jaar op het gebied van gemeentelijke financiën bij meerdere gemeenten.
  • Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 4 jaar op het gebied van functioneel leidinggeven aan een groep van minimaal 10 medewerkers.
  • Je beschikt over de volgende competenties: stevig positie kiezen als de situatie daarom vraagt; motiveren en coachen en ontwikkelgericht begeleiden; goed zicht op wat het werk vraagt aan capaciteiten; vernieuwend denken; plannen en organiseren; delegeren.

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 08-10-2013 van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 1 oktober 2013 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s