Gezocht: adviseur RO

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Noord-Brabant een Adviseur RO van 14 oktober tot 31 december 2013 voor 20 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

De werkzaamheden voor het taakveld “Ruimtelijke Ordening buitengebied” zijn momenteel als gevolg van o.a. provinciaal beleid sterk aan verandering onderhevig. Vooral door voortschrijdende inzichten is binnen de gemeente de situatie ontstaan dat een aantal werkzaamheden een langere doorlooptijd kennen. Het gevolg hiervan is dat steeds weer keuzes moeten worden gemaakt hetgeen ertoe leidt dat bepaalde dossiers niet de volle aandacht krijgen.

Om weer grip te krijgen op deze situatie gaan we tijdelijk extern een medewerker “Ruimtelijke Ordening buitengebied” inhuren ter ondersteuning van de aanwezige medewerker(s). Op taakniveau kan hierbij gedacht worden aan het behandelen van initiatieven/aanvragen op het gebied van ruimtelijke ordening buitengebied door het inhoudelijk en procedureel begeleiden van dergelijke initiatieven/aanvragen inclusief bijbehorende procedures. Voorts behoort advisering aan het college van B&W op dit gebied tot de taken. Tevens wordt een inbreng verwacht bij het opstellen van bestemmingsplannen voor het buitengebied.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • HBO- werk- en denkniveau en ruime kennis en ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening in het buitengebied
  • Zelfstandig begeleiden en behandelen van intitiatieven/aanvragen op het gebied van
    ruimtelijke ordening buitengebied, inclusief opstellen van (anterieure) overeenkomsten
  • Kennis en ervaring met provinciaal beleid buitengebied
  • Ruime ervaring met het opstellen van nota’s en adviezen
  • Affiniteit met bestuurlijke en politieke verhoudingen
  • U beschikt over de volgende competenties: Communiceren, Flexibiliteit, Initiatiefrijk, Klantgerichtheid, Samenwerken
  • Uw CV, met minimaal een referentie (naam referent, organisatie, telefoonnummer), mag niet langer zijn dan 5 pagina’s.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 27 september 2013 om 18.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s