Gezocht: twee werkcoaches

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland twee werkcoaches van 1 oktober tot 31 december 2013 voor 36 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Door middel van stevige caseloadbeheer, contact met werkgevers en onderlinge samenwerking met het team Werk, wordt plaatsing naar werk gerealiseerd.
Daarnaast is een onderdeel van de functie het actief bemiddelen van jongeren richting trajecten richting werk of scholing. Voor deze doelgroep is een stevige en doortastende houding vereist.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar iemand die daadkrachtig, resultaatgericht en een aanpakker is! Er liggen vele opdrachten en werkzaamheden binnen de afdeling die gedaan moeten worden.
We verwachten dat iemand in staat is om direct te kunnen schakelen, bijvoorbeeld klanten die direct vanuit de poort worden aangemeld voor bemiddelen oppakken, snel reageren op beschikbare vacatures etc. De kandidaat kan onder druk kunnen presteren; er komen vaak ad hoc zaken binnen.

Eisen:

  • Minimaal een relevante afgeronde HBO opleiding.
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring als werkcoach binnen een gemeente.
  • Actuele kennis van GWS.
  • Bij de aanbieding moet u tevens toelichten hoe u uw CO2 uitstoot minimaliseert of compenseert (toelichten 1ste pagina CV).
  • Uw CV, met motivatie en minimaal twee referenties (naam referent, organisatie, telefoonnummer), mag niet langer zijn dan 7 pagina’s.

Gesprekken vinden plaats op dinsdag 24 september 2013.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 23 september 2013 om 09.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s