Gezocht: twee communicatieadviseurs

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant twee Communicatieadviseurs; een adviseur voor 28 uur per week van 23 september 2013 tot en met 24 februari 2014 en een adviseur voor 32 uur per week van 23 september tot en met 16 maart 2014. Beiden met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

De communicatieadviseur is verantwoordelijk voor het geven van communicatieadvies aan de bestuurders, het management en/of projectleiders waarvoor zij aanspreekpersoon zijn. Tevens voer je samen met een van de communicatie collega’s activiteiten uit die voortvloeien uit het Communicatiebeleidsplan. Je hebt ervaring met communicatieprojecten in een politiek gevoelige omgeving. Jouw takenpakket zal dus bestaan uit beleidsuitvoering op het terrein van communicatie, adviseren op het terrein van communicatie, het ontwikkelen van campagnes en overige werkzaamheden.
Als communicatieadviseur ondersteun en adviseer je management, bestuur en interne opdrachtgevers over de uitvoering van communicatieactiviteiten en -projecten
Daarnaast draag je zorg voor de realisatie van communicatiemiddelen (folders e.d.), schakelt zonodig derden in en zie je toe op de uitvoering ervan.
Ook verzorg je redactiewerkzaamheden, schrijf je speeches en voorwoorden voor het bestuur en verzorg je (mede) publieks- en persvoorlichtingen Het spreekt voor zich dat je communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) perfect beheerst.

Je verricht mede onderzoek, volgt en evalueert ontwikkelingen, waarna je deze vertaalt in (onderdelen van) voorstellen en notities. Je adviseert het management m.b.t. de minder complexe aangelegenheden.

Je ontwikkelt  campagne- en mediaplannen. Aansluitend hierop coördineer je de uitvoering van de organisatie van campagnes. Kennis en ervaring met de inzet van social media is een pré.

Daarnaast vervul je een rol in de crisiscommunicatie. Daarom is het nodig dat je werkervaring hebt bij een gemeente of een gelijksoortige organisatie in een politieke omgeving.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • U heeft minimaal enkele jaren ervaring als Communicatieadviseur bij een gemeente
  • Minimaal afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Communicatie
  • U beschikt over de competenties: Aanpassingsvermogen, Inlevingsvermogen, Klantgerichtheid, Resultaatgerichtheid, Samenwerken.
  • Uw CV bestaat uit maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, en bevat minimaal 2 referenties.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 18 september 2013 om 13.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s