Gezocht: arbeidsdeskundige ZW-arbo

KMS Overheid zoekt namens het UWV in Den Haag een Arbeidsdeskundige ZW arbo vanaf 1 oktober 2013 tot 1 januari 2014 voor 38 uur per week met kans op verlenging met maximaal 12 maanden.

Functie-inhoud:

Het beoordelen van re-integratieinspanningen van werknemer en werkgever, het vaststellen van de mogelijkheid tot het verrichten van arbeid in relatie tot het vastgestelde belastbaarheidspatroon ten behoeve van het beoordelen van de mate van arbeidsgeschiktheid.

Het vaststellen van de mogelijkheid tot het verrichten van arbeid in relatie tot het vastgestelde belastbaarheidspatroon ten behoeve van de re-integratie en de beoordeling van mate van arbeidsgeschiktheid.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de functie van Arbeidsdeskundige in de afgelopen 5 jaar
  • Aantoonbare kennis van wet-en regelgeving SV
  • Minimaal 1 jaar werkervaring met re-integratiebegeleiding ZW-arbo
  • Geldige registratie blijkend uit SRA nummer, zoals horende bij de beroepsgroep voor arbeidsdeskundige.  Dit nummer in uw CV vermelden.
  • U dient één referentie van een relevante opdracht in. U vermeldt opdrachtgever, telefoonnummer, begin/einddatum (niet ouder dan 1 jaar), aantal uur per week, omschrijving werkzaamheden en resultaat.
  • Kandidaat reist aantoonbaar per openbaar vervoer of ongemotoriseerd van woning naar werk voor ten minste 80% van de reisafstand.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 13 september 2013 om 16.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in UWV, Vacatures en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s