Gezocht: twee arbeidsdeskundigen

KMS Overheid zoekt namens het UWV Rotterdam twee Arbeidsdeskundigen (re-integratie Wajong) vanaf 24 september 2013 tot 1 januari 2014 voor 38 uur per week met kans op verlenging met maximaal 12 maanden.

Functie-inhoud:

Het leveren van een arbeidsdeskundig oordeel/advies met betrekking tot de mate van arbeidsgeschiktheid, re-integratie, voorzieningen en communicatie met werkgevers en verzekerden/CWI voor verzekerde, werkgever, procesbegeleider en CWI ten behoeve van re-integratie en claim. Het bovengenoemde moet voldoen aan wet- en regelgeving, arbeidskundige standaarden, professioneel statuut van arbeidsdeskundigen en interne richtlijnen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Een geldige registratie blijkend uit SRA nummer, zoals horende bij de beroepsgroep Arbeidsdeskundige
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in de functie van Arbeidsdeskundige in de afgelopen 5 jaar
  • Minimaal 1 jaar werkervaring met loondispensatie
  • Minimaal 2 jaar werkervaring met re-integratie van Wajongers in relatie tot de arbeidsmarkt.
  • Kandidaat reist aantoonbaar per openbaar vervoer of ongemotoriseerd van woning naar werk van tenminste 80% van de reisafstand.
  • CV bestaat uit maximaal 7 pagina’s en bevat minimaal 1 referentie van een relevante opdracht in. U vermeldt in deze referentie opdrachtgever, telefoonnummer, begin/einddatum (niet ouder dan 1 jaar), uur per week, omschrijving werkzaamheden en resultaat.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 12 september 2013 om 16.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in UWV, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s