Gezocht: sr stafmedewerker strategische communicatie

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Friesland een Senior Stafmedewerker Strategische Communicatie vanaf 1 oktober 2013 tot 1 oktober 2014 voor 36 uur per week met kans op verlenging met 1×3 maanden.

Functie-inhoud:

De senior stafmedewerker strategische Communicatie voert opdrachten uit voor Sociale Zaken op het terrein van werk en inkomen, waarbij de focus de komende twee jaar ligt op de herstructureringvraagstukken binnen de sector.

Het profiel van deze staffunctionaris is:

 • Het ondersteunen van het management bij strategie en beleidsvraagstukken;
 • Het ondersteunen van management op bedrijfsvoerings en  organisatievraagstukken.

Deze vraagstukken variëren van complexe organisatieveranderingsvraagstukken tot en met kwaliteitsontwikkeling. Het hoofddossiers is daarbij Strategische Communicatie.

Waar zijn wij naar op zoek?

Het overkoepelende profiel van de gevraagde senior stafmedewerker: Een aansprekende persoonlijkheid met een creatieve blik op het terrein van werk en inkomen.

Senior ervaring hebben binnen het Sociaal Domein. In staat zijn om leiding te geven. Ervaring met bedrijfsvoeringsvraagstukken (PIOFACH) en projecten. In staat zijn om beleid te operationaliseren.

Eisen (waarbij de gemeente per eis een toelichting vraagt waarom u aan de eis voldoet):

 • minimaal 2 jaar kennis en ervaring met Strategische communicatie
 • seniorervaring in het Sociale Domein
 • ervaring met leidinggeven
 • ervaring met bedrijfsvoeringsvraagstukken en projecten
 • ervaring met het operationaliseren van beleid
 • afgeronde HBO-opleiding
 • kennis en ervaring met PIOFACH (Personeel, Inkoop, Organisatie, Financiën, Automatisering, Communicatie, Huisvesting)
 • kennis en ervaring met organisatieveranderingen
 • kennis en ervaring met kwaliteitsontwikkeling
 • kennis en ervaring met Informatiemanagement/ICT
 • Uw CV bestaat uit max 4 pagina’s en bevat minimaal 1 recente en relevante referentie

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 9 september 2013 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s