Gezocht: Projectleider Activeringscentrum

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een Projectleider Activeringscentrum vanaf 1 oktober 2013 tot 31 maart 2014 voor 32 uur per week met kans op verlenging met 2×3 maanden.

Functie-inhoud:

De magneet is een activeringscentrum dat enerzijds mogelijkheden biedt voor mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt om weer een ritme op te doen anderszijds een plek waar groepsbijeenkomsten en trainingen worden gegeven voor mensen die vanuit hun eigen kracht weer werk moeten gaan zoeken.

Wij zoeken voor de periode vanaf 1 oktober (of zoveel eerder als mogelijk)  voor minimaal een half jaar voor 3 tot 4 dagen per week een projectleider. De projectleider heeft als hoofdtaak het verder uitbouwen van de activiteiten van het activeringscentrum op het gebied van trainingen, groepsprocessen en vrijwilligerswerk. De projectleider werkt nauw samen met twee consulenten van het  “team werk” van de afdeling Maatschappelijke zaken van de gemeente Rheden.
Het is noodzakelijk dat binnen zeer korte tijd resultaten worden neergezet, het maken van projectplannen is onderdeel van deze taak doch zeker niet het zwaartepunt. Hands-on mentaliteit is een must!

Waar zijn wij naar op zoek?

Je bent een ervaren projectmanager die in staat is om mensen te verbinden en hebt een zakelijke hands-on aanpak.

Eisen (waarbij de gemeente per eis een toelichting vraagt waarom u aan de eis voldoet):

 • Je beschikt over ruime, recente en relevante gemeentelijke ervaring als projectmanager bij participatietrajecten in het sociale domein
 • Je beschikt minimaal over een hbo diploma
 • Opleiding op het gebied van projectmanagement
 • – Ruime gemeentelijke ervaring met participatietrajecten in buurten en/of wijken.
  – Ruime gemeentelijke ervaring met projectmanagement
  – Ruime gemeentelijke ervaring met de doelgroep “mensen met een uitkering
 • Ervaring met  zowel de doelgroep als het sociale domein o.g.v. participatie
 • Je bezit de volgende competenties:- Helicopterview, – Resultaatgericht, – Daadkracht
  – Samenwerkingsgericht, – Regisserend, – Ondernemend, – Plannen en organiseren, – Integraal werken
 • Uw CV bestaat uit max 7 pagina’s en bevat minimaal 1 recente en relevante referentie

De selectiegesprekken zijn op woensdag 11 september tussen 9:00 en 11:00 uur

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 8 september 2013 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s