Gezocht: senior P&O adviseur

KMS Overheid zoekt namens de gemeente Amsterdam een Senior P&O adviseur vanaf 4 september 2013 tot 4 december 2013 voor 32-36 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

 • Je bent verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen, implementeren en evalueren van actuele P&O-thema’s en instrumenten. Bijvoorbeeld organisatieontwikkeling, verandertrajecten, strategisch personeelsbeleid en medewerkers ontwikkeling;
 • Je werkt hier nauw samen met de P&O-collega’s, management en medewerkers van de dienst;
 • Je volgt ontwikkelingen in en buiten de gemeente op je vakgebied en doet op basis hiervan op strategisch en tactisch niveau voorstellen voor beleid op P&O-gebied;
 • Je adviseert aan en bent sparringspartner van het management over (complexe) P&O- vraagstukken;
 • Je speelt binnen de door jou geïnitieerde projecten een organiserende en aanjagende rol en je geeft hieraan vorm door op te treden als projectleider.
 • Je wordt met name ingezet als all-round adviseur op zeer dynamische gemeentebrede projecten als ‘Óm het kind’ en Samen Doen’.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • U heeft een afgeronde HBO opleiding richting P&O of een aanverwante richting.
 • U heeft minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in de afgelopen 7 jaar in een gemeentelijke instelling, op het gebied van P&O zowel in ontwikkeling als in uitvoering.
 • U heeft ervaring met het schakelen op meerdere niveaus en het benaderen van vraagstellingen op P&O gebied vanuit meerdere invalshoeken. Hierbij komt u zelf of gezamenlijk tot een creatieve en effectieve oplossing.
 • U heeft ervaring als (bege)leider van werk- of projectgroepen waarbij hij/zij de groep inspireert en beweegt naar de gestelden (organisatie- en project-) doelen
 • U beschikt over de volgende vaardigheden: – uitstekende adviesvaardigheden, – scherp analytisch, – intiatiefrijk, – overtuigingskracht, – resultaatgericht, – verantwoordelijk, – flexibel, – geen 9 tot 5 mentaliteit, – oplossingsgericht, – ondernemend
 • Uw CV bestaat uit max 5 pagina’s

Wensen:

 • U heeft bij voorkeur ervaring opgedaan bij de gemeente Amsterdam
 • U heeft bij voorkeur een afgeronde WO opleiding richting P&O of een aanverwante richting

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 2 september 2013 om 11.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s