Gezocht: strategisch HR adviseur

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Strategisch HR adviseur vanaf 9 september 2013 tot 9 maart 2014 voor 18 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Je ondersteunt en adviseert het Directieteam bij de doorontwikkeling van onze organisatie. Hierbij wordt zowel gekeken naar de ontwikkelmogelijkheden binnen de ambtelijke organisatie (samenvoeging clusters) als het aangaan van samenwerkingsverbanden in onze regio. Voor ons is dit het moment waarop wij door willen pakken. Of dit nu betekent dat er sprake is van intensievere samenwerking, een interne doorontwikkeling of een tussenscenario. Wij zijn ervan overtuigd dat professionele advisering vanuit P&O bijdraagt aan het succes. Naast deze hoofdtaak voer je reguliere beleidstaken uit, waarbij je wordt ondersteund door de twee P&O consulenten.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding op het gebied van P&O
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als HR adviseur.
  • Ervaring met het adviseren van doorontwikkelingen binnen organisaties.
  • Je beschikt over een kritische blik en je bent standvastig. Je kunt omgaan met belangentegenstellingen en je hebt gevoel voor politieke- en bestuurlijke verhoudingen.
  • Je beschikt over de competenties: Adviesvaardigheid, Omgevingsbewustzijn en Overtuigingskracht
  • CV bestaat uit maximaal 5 pagina’s en bevat minimaal 2 relevante en recente referenties .

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 3 september 2013 om 14.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s