Gezocht: Projectleider Communicatie

KMS Overheid zoekt namens de provincie Gelderland een Projectleider Communicatie, Communicatieadviseur EFRO vanaf 1 oktober 2013 tot 1 oktober 2014 voor 20-24 uur per week met kans op verlenging met 2 x 1 jaar.

Functie-inhoud:

GO EFRO, is het Europees stimuleringsprogramma van de provincies Gelderland en Overijssel. Het programma richt zich op het versterken van de regionale economie.
De projectleider/communicatieadviseur ontwikkelt een meerjarenstrategie en zorgt ervoor dat alle communicatieactiviteiten worden uitgevoerd of voert deze uit. De aard van de werkzaamheden zijn zeer divers. Van strategie tot praktische uitvoering, zoals het maken van een jaarverslag en plaatsen van webteksten. Voor de praktische uitvoering kan de kandidaat ook aannemer zijn De medewerker werkt nauw samen met de corporate communicatieafdeling en maakt gebruik van een groot deel van de communicatieve infrastructuur van de provinciale organisatie en neemt ook gebruik aan collegiale overlegsituaties op de afdeling communicatie maar verricht de werkzaamheden zelfstandig.

De uren zijn variabel per week en per periode afhankelijk van het aanbod van het werk. Er is een indicatie van gemiddeld 20 tot 24 uur in de week. Dit aantal uren dient louter ter indicatie, een kandidaat kan hieraan geen rechten ontlenen

Waar zijn wij naar op zoek?

De kandidaat is gewend om zelfstandig te werken in een landelijk netwerk van communicatieadviseurs. De kandidaat in staat een meerjarige strategie te ontwikkelen en het werk dat hieruit voortkomt uit te voeren danwel te laten uitvoeren door mensen uit het eigen netwerk/bureau en in samenspraak, afstemming met communicatiemedewerkers van de provinciale organisatie.
De kandidaat heeft ruime ervaring in het werken voor een overheidsorganisatie op Rijks, danwel provinciaal niveau in interregionaal of Europees verband. De kandidaat spreekt vloeiend Engels en is staat in het Engels te corresponderen en te presenteren. De kandidaat is bereid om voor het werk te reizen, ook naar het buitenland indien nodig. De kandidaat werkt op verschillende tijdstippen en plaatsen. De standplaats is Arnhem bij de afdeling Europese subsidies.
Voor het werk aanvangt, volgt de kandaat een inwerkprogramma in de afdeling Communicatie.

Eisen:

De provincie vraagt per eis/wens het volgende: benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet

 • U beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.
 • U beschikt over een afgeronde WO/HBO opleiding communicatie of een vergelijkbare studie. (SRM of vd Hilst C, niveau)
 • U heeft aantoonbaar recente ervaring met Europese programma’s, en/ of organisaties.
 • U heeft aantoonbaar tenminste vijf jaar ervaring in het schrijven van een meerjarige communicatiestrategie waarin digitaal en realtime communiceren een belangrijk plaats inneemt.
 • U heeft aantoonbaar ervaring in projectmatig werken
 • U heeft aantoonbaar ervaring in het produceren/laten produceren van jaarverslagen, persberichten etc.
 • U bent in staat flexibel te werken in tijd en plaats.
 • U heeft aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring als communicatieadviseur voor de overheid.
 • U heeft aantoonbaar tenminste drie jaar gewerkt voor een provinciale overheid.
 • U heeft affiniteit met de regio Gelderland en Overijssel
 • U heeft aantoonbaar ervaring met en kennis van CMS systemen. (Weet bijvoorbeeld zelf webteksten te plaatsen)
 • U bent ervaren met werken in een projectteam in relatie tot de corporate afdeling communicatie.
 • Cv bestaat uit maximaal 5 pagina’s en wordt door de provincie gebruikt als verificatie van de gegeven informatie op de hierboven gestelde eisen en wensen.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 9 september 2013 om 23.55 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s