Gezocht: medewerker GEO-informatie

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Drenthe een Medewerker GEO-informatie  vanaf 12 september 2013 tot 18 december 2014 voor 24 uur per week met kans op verlenging met 3 maanden.

Functie-inhoud:

Als medewerker Geo-informatie draag je de volgende resultaatverantwoordelijkheden:

 • Actueel houden van geometrische bestanden zoals de kadastrale kaart, grootschalige basiskaart, de geometrie van BAG objecten.
 • Het invoeren en aanpassen van de geometrische gegevens voor de gehele organisatie waarbij de nadruk ligt op vervaardigen van tekeningen en ondergronden op verzoek.
 • Een goed applicatiebeheer van het CAD pakket Microstation, Geocad en het NGDW.

De medewerker

 • coördineert de aanlevering en afstemming van meetwerkzaamheden. Hij/zij is aanspreekpunt voor de gehele gemeentelijke organisatie voor landmeetopdrachten.
 • prioriteert de werkzaamheden binnen de kaders van gemeentebrede afspraken.
 • adviseert afdelingen m.b.t. het inmeten en uitzetten van ruimtelijke objecten. Hij/zij vertegenwoordigt de gemeente bij grensaanwijzingen in het terrein.
 • adviseert projectleiders en medewerkers over de inzet van landmeetkundige expertise.
 • ondersteunt civieltechnische werken door het aanleveren van specifiek terreinmetingen en vertaalt ontwerpsituaties naar het terrein.
 • biedt ondersteuning op alle basisregistraties die binnen het team Geo-informatie worden beheerd, zowel administratief als geometrisch.
 • biedt ondersteuning bij het vervaardigen van thema kaarten op verzoek van derden.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Minimaal afgeronde mbo-opleiding ( bij voorkeur Geodesie of GEO-ICT of gelijkwaardig)
 • Minimaal drie jaar ervaring met met goed applicatiebeheer van het CAD pakket Microstation, Geocad en het NGDW.  Geometrische basisbestanden Kennis van BGT
 • Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een gemeente, aantoonbare ervaring in bijhouding van digitale geometrische bestanden.
 • Cv bestaat uit maximaal 7 pagina’s en bevat minimaal twee recente en relevante referenties.

De selectiegesprekken vinden plaats op 4 september ’s middags of 6 september ’s ochtends.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 30 augustus 2013 om 18.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s