Gezocht: Beleidsmedewerker Communicatie

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een Beleidsmedewerker Communicatie vanaf 9 september 2013  tot 1 april 2014 voor 24 uur per week.

Functie-inhoud:

Onze organisatie zit middenin een aantal grote ontwikkelingen, waaronder het realiseren van bezuinigingen, een organisatieontwikkelingstraject en de samenwerking met twee andere gemeenten. Deze ontwikkelingen hebben grote impact op de samenleving en de organisatie. Communicatie naar binnen en buiten speelt daarin een cruciale rol. Dit zijn dan ook ontwikkelingen die de komende periode jouw agenda bepalen.
Als communicatieadviseur ben je sparringpartner voor het college en ondersteun je de bestuurders bij mediacontacten. Zo nodig treed je op als woordvoerder. Je adviseert college, management en medewerkers over (complexe) communicatievraagstukken en stemt werkzaamheden af binnen en buiten het communicatieteam. Rond de omslag heb je ook contacten met externe partijen, zoals maatschappelijke organisaties en inwoners.

Het komende jaar zet het communicatieteam in op het versterken van de communicatie. Jij hebt een actieve rol in het maken van deze kwaliteitslag. Je draagt bij aan het doorontwikkelen van de interne en externe communicatie en aan de positionering van het communicatieteam binnen de organisatie. Samen met je communicatiecollega’s geef je uitvoering aan het strategisch communicatieplan. Ook ben je bij calamiteiten adviseur in het beleidsteam en draai je mee in het bereikbaarheids- en beschikbaarheidspiket.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Afgeronde HBO-opleiding Communicatie
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in de afgelopen 4 jaar in een vergelijkbare functie bij een gemeente
  • Aantoonbare ervaring met het inzetten van 1.0 en 2.0 communicatievormen
  • Aantoonbare ervaring met interne en externe communicatie in verandertrajecten bij een gemeente
  • U beschikt over de volgende competenties: politieke sensitiviteit; omgevingssensitiviteit; samenwerken; plannen en organiseren.
  • Cv bestaat uit maximaal 5 pagina’s en bevat minimaal twee recente en relevante referenties

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 03-09-2013 van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 27 augustus 2013 om 12.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s