Gezocht: Adviseur GEO-informatie

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Adviseur GEO-informatie vanaf 9 september 2013 tot 31 januari 2014 voor 8 uur per week, met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Binnen het team Informatiemanagement zijn we op zoek naar een tijdelijke vervanging van onze adviseur Geo-informatie. Het team is belast met alle informatievraagstukken van de gemeente, waaronder de basisregistraties. De adviseur Geo-informatie draagt bij aan deze vraagstukken vanuit zijn vakdiscipline de geo-informatie.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker met minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Geodesie of iets vergelijkbaars. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van advisering en beleidsontwikkeling van geo-informatie. Ervaring met het werken met ESRI producten, zoals ArcGIS for desktop en applicatiebeheer van Geoweb is een pre. Verder ben je communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift en je werkt vanzelfsprekend nauwkeurig en zelfstandig

Eisen:

  • Minimaal 5 jaar werkervaring op advies of beleidsniveau, liefst binnen gemeente
  • Minimaal een afgreonde HBO opleiding, richting Geodesie/GIS of vergelijkbaar
  • Minimaal 2 jaar werkervaring met klantvragen omzetten in een product of dienst.
  • Minimaal 2 jaar ervaring met aansturen van mensen voor het vervaardigen van geoproducten
  • Aantoonbare relevante kennis en vaardigheden in ArcGIS (minimaal versie 9.3, liefst in versie 10.0)
  • Aantoonbare relevante kennis en vaardigheden in beheer GeoWeb
  • Kennis van recente ontwikkelingen op het vakgebied, zoals BGT, BKR, Inspire. Wij zien dit graag met een korte omschrijving terug komen in het CV.

De selectiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 29 augustus.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 26 augustus 2013 om 18.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s