Gezocht: Fiscaal Controller

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Limburg een Fiscaal Controller vanaf 2 september tot 15 december 2014 voor 32 uur per week met kans op verlenging met 2×6 maanden.

Functie-inhoud:

  • Het beoordelen van alle bedrijfseenheden op correctheid van het label. Alle bedrijfseenheden (circa 7500) die per 1 januari 2013 actief zijn, dienen te worden beoordeeld, waarbij je in gesprek gaat met de afdelingen.
  • Het vastleggen en beschrijven van het labelingsproces, met daarbij ook aandacht voor het administratieve proces (wie heeft er mutatierechten en wordt er gemuteerd wat er door Fiscaal Control wordt aangegeven)
  • Herijken BTW mengpercentages en het doen van aanbevelingen inzake de inrichting. Deze gegevens meenemen in het inrichtingsproces genoemd in punt 2. Doel van de opdracht is dat het labelingsproces operationeel is, waarbij de per 1 januari 2013 toegekende labels akkoord zijn en de mutaties vanaf die datum worden gemonitord.
  • Monitoren en afrekenen van reeds gesloten projecten conform afspraak met de Belastingdienst.

Waar zijn wij naar op zoek?

De Fiscaal Controller heeft een HBO+ of academisch werk- en denkniveau en een opleiding op het gebied van accounting of controlling met kennis van fiscaal recht. Daarbij heeft de kandidaat minimaal 3 jaar werkervaring op het genoemde vakgebied, in theorie en praktijk en is aantoonbare kennis van het vakgebied een vereiste. De Fiscaal Controller dient te beschikken over een stevige persoonlijkheid, is communicatief vaardig en sterk in zijn/haar probleemanalyse en oordeelsvorming. De kandidaat is proactief, heeft een goed inlevingsvermogen en denkt in processen en oplossingen.

Eisen:

  • Minimaal een afgeronde studie HEAO BE met Belastingrecht
  • Kennis over en ervaring met het BTW compensatiefonds
  • Je hebt tenminste 3 jaar kennis van en ervaring met BTW en het BTW compensatiefonds (in de afgelopen 5 jaar)
  • Je hebt kennis van en ervaring met Enterprise One.
  • Je hebt ruime ervaring met het werken bij de lokale overheid (tenminste 3 jaar in de afgelopen 10 jaar)
  • CV beslaat max 7 pagina’s, bevat een motivatie en minimaal twee relevante en recente referenties.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 23 augustus 2013 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s