Gezocht: Adviseur intelligent scannen

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Adviseur intelligent scannen vanaf 9 september tot 6 december 2013 voor 24uur per week met kans op verlenging met 2×1 maand.

Functie-inhoud:

In maart 2013 zijn twee bulkscanners in gebruik genomen voor het basis-scannen naar het zaaksysteem Decos. De scanners worden aangestuurd door middel van de software KOFAX Capture. In het vervolg van het project willen we het scannen verder optimaliseren en gebruik gaan maken van de “Capture” functionaliteiten van KOFAX waarbij sprake is van woordherkenning en pré-fill van kenmerken in documenten en/of emailberichten. Als eerste is het de bedoeling om het intelligent scannen voor minimaal 2 verschillende documenttypen en 1 type emailbericht te ontwikkelen en implementeren om dit later uit te bouwen naar een zo efficiënt mogelijk algemeen gebruik van de software. Ter versterking van het projectteam zijn we op zoek naar een senior projectmedewerker/adviseur die ervaring heeft met het inrichten en gebruik van KOFAX Capture in combinatie met een documentair management systeem:

 • Het (laten)analyseren c.q. oplossen van bevindingen, vraagpunten en verbeterpunten met betrekking tot het dagelijks gebruik van de scanners en de scansoftware (ontwikkelen van de scanfunctie in het algemeen).
 • Adviseren over de inrichting van KOFAX in relatie tot de documentenstromen die moet worden verwerkt.
 • Het (laten) inrichten van KOFAX in samenspraak en samenwerking met diverse leveranciers.
 • Het documenteren en vastleggen van de inrichting en de keuzes die daaraan ten grondslag liggen en het maken van handleidingen daarvoor.
 • (Het organiseren van) kennisoverdracht en instructie betreffende de inrichting van KOFAX aan het beheerteam en/of eindgebruikers.
 • Het (laten) opleiden/trainen van medewerkers voor scannen op gebieden waar dat noodzakelijk is.
 • Het organiseren en uitvoeren van pilots en tests.
 • Adviseren over en het meewerken aan een definitieve implementatie van KOFAX Capture

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Afgeronde HBO of WO opleiding.
 • Aantoonbare ervaring met de implementatie van KOFAX capture
 • Ervaring met Document Management Systemen.
 • Ervaring met documentaire informatievoorziening bij de (gemeentelijke) overheid.
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden waarbij je in staat moet zijn om te schakelen met de verschillende betrokkenen in het traject zoals leveranciers, DIV-medewerkers en gebruikers.
 • Je bent de schakel tussen de techniek en de functionele praktijk. Je kunt je in beide werelden makkelijk bewegen.
 • Uw CV bevat een motivatie en minimaal twee relevante en recente referenties.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 18 augustus 2013 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s