Gezocht: senior inkoopadviseur

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Senior Inkoopadviseur vanaf 26 augustus tot 31 december 2013 voor 36 uur per week met kans op verlenging met 2×2 maanden.

Functie-inhoud:

De service-eenheid Inkoop verzorgt inkoop van alle vormen van diensten, leveringen en werken voor de klantgemeenten. Daarmee is het werk van de inkoopadviseurs bijzonder veelzijdig. Wil jij als senior inkoopadviseur de service-eenheid Inkoop samen met een groep jonge enthousiaste collega’s verder opbouwen? Wil je buiten de gebaande paden treden en over grenzen heen kijken? Ben je enthousiast over ons dienstverleningsconcept en vind je het leuk om te werken in én aan een nieuwe organisatie die volop in ontwikkeling is?

 • Je adviseert bij het proces van inkoop en aanbesteding over de te volgen inkoopstrategie, het beleid, de procedures en methoden waarbij rechtmatigheid en doelmatigheid belangrijke randvoorwaarden zijn
 • Belangrijk daarbij is dat je eventuele mogelijkheden van gezamenlijke inkoop signaleert en coördineert
 • Je adviseert over multidisciplinaire vraagstukken, ontwikkelt beleids- en beheersinstrumenten en levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitbouw van de service eenheid, bijvoorbeeld door het trekken van een inhoudelijk dossier zoals spendanalyse, duurzaam inkopen, accountmanagement etc.
 • Accountmanagement is een belangrijk onderdeel van je functie. Je voert de regie over klant- en accountplannen, coördineert de samenstelling van de inkoopjaarkalender en bewaakt het overzicht van de raamovereenkomsten.
 • Daarnaast ben je ambassadeur van de inkoopafdeling. Dit houdt in dat je met enthousiasme inkoop op de kaart zet bij de diverse klanten, onder andere door voorlichting te geven over het inkoopbeleid, inkooptools, aanbestedingen en raamovereenkomsten

Waar zijn wij naar op zoek?

Heel belangrijk vinden wij dat je passie hebt voor het vak en je betrokken voelt bij de organisatie. Daarnaast zijn goede “soft skills” een voorwaarde vanwege het belang hiervan bij de begeleiding en advisering van onze klanten. Je bent klantgericht, communicatief vaardig en creatief binnen de mogelijkheden.

Eisen:

 • Relevante vakopleiding zoals Nevi 2 tactisch.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring van het inkoopvak binnen de, bij voorkeur, gemeentelijke overheid
 • Kennis van en ervaring met de wereld van (Europese) aanbestedingstrajecten en de bijbehorende juridische aspecten
 • Aantoonbare werkervaring met het zelfstandig en projectmatig uitvoeren van (complexe) aanbestedingstrajecten van zowel leveringen, diensten als werken
 • Uitstekende adviesvaardigheden
 • Sociale vaardigheden
 • Uw CV bestaat uit maximaal 5 pagina’s en bevat en minimaal twee relevante en recente referenties.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 15 augustus 2013 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s