Gezocht: medewerker Werk en Inkomen

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Medewerker Werk en Inkomen vanaf 26 augustus tot 31 december 2013 voor 16 uur per week met kans op verlenging met 2×2 maanden.

Functie-inhoud:

Werk en Inkomen is op zoek naar een medewerker die de aanvragen (bijzondere) bijstand, de bezwaar- en beroepschriften en de aanvragen dwangsom van één specifieke cliënt gaat behandelen. Deze medewerker moet goed op de hoogte zijn van de bijstandswetgeving en ervaring hebben met juridische procedures. Bij de te behandelen zaken is nauwkeurigheid en zorgvuldigheid van groot belang, evenals stressbestendigheid.

  • Afhandelen van aanvragen (bijzondere) bijstand
  • Afhandelen van ingebrekestellingen en aanvragen dwangsom
  • Afhandelen van bezwaar- en beroepsprocedures, inclusief vertegenwoordiging bij de bezwaarschriftencommissie en de Rechtbank
  • Afhandelen eventuele overige correspondentie van deze cliënt

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • HBO-opleiding met vakgerichte aanvullende opleiding/cursus op het gebied van de WWB
  • Je hebt uitstekende kennis van de WWB
  • Je hebt kennis van en ervaring met juridische procedures in het bestuursrecht, inclusief de Wet Dwangsom
  • Kennis van het SZW Net
  • Je bent nauwgezet en resultaatgericht, proactief en je kunt goed onder druk werken. Je hebt een goed tempo en hebt analytisch vermogen.
  • Uw CV bevat een motivatie en minimaal twee relevante en recente referenties. U stuurt ook een kopie van uw ID mee.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 15 augustus 2013 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s