Gezocht: bestuurssecretaresse

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een bestuurssecretaresse vanaf 12 augustus tot 1 oktober 2013 voor 36 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

1. Verricht secretariële, administratieve en/of organisatorische werkzaamheden, waaronder: – het organiseren van bijeenkomsten en activiteiten; – het bijhouden van de agenda en het maken van afspraken; – het bewaken van procedures en de tijdigheid van aanlevering en volledigheid van stukken; – het verrichten van correspondentie – en tekstverwerkingswerkzaamheden; – het verrichten van taken op het gebied van in- en externe dienstverlening; – het verzorgen van de organisatie en verslaglegging van vergaderingen; – het verwerken van in- en externe documenten.

2. Bewaakt en verzorgt het proces omtrent de voortgang en afdoening van besluiten.

3. Past specialistische gestandaardiseerde en administratieve werkzaamheden toe die voortvloeien uit het geformuleerde beleid en bestaande wet- en regelgeving gericht op een specifiek en afgebakend deelterrein van de afdeling, waaronder: – het toepassen van procedures, wetten en regelingen; – het opstellen, uitwerken van plannen, aanvragen, rapportages, vergunningen, trajecten, berekeningen en tekeningen; – het bijhouden en muteren van archieven, applicaties, bestanden en documentatiesystemen;

4. Verricht overige werkzaamheden.

Waar zijn wij naar op zoek?

Het betreft de functie van bestuurssecretaresse met een hoog dienstverlenend en dienstbaar karakter. De bestuurssecretaresse vormt de eerste “poortwachter” voor toegang richting bestuurders en directie in een dynamische omgeving.

Voor de periode van 12-8 t/m 11-9 gaat het om 36 uur per week; in de periode van 12-9 t/m 30-9 gaat het om 28 uur.

Eisen:

  • Schoevers/bestuurssecretaresse of gelijkwaardige opleiding.
  • Aantoonbare ervaring als bestuurssecretaresse, bij voorkeur opgedaan bij een gemeente
  • U beschikt over de competenties: Accuratesse, Klantgerichtheid, Kwaliteitsgerichtheid, Resultaatgerichtheid en Volharden.
  • U beschikt over minimaal één relevante en recente referentie

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 30 juli 2013 om 15.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s