Gezocht: planeconoom, financieel manager

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een Planeconoom / Financieel manager vanaf 2 september 2103 tot 1 september 2014 voor 8 uur per week met kans op verlenging met 12 maanden.

Functie-inhoud:

Een aantal hoofdtaken zijn:

 1. Opstellen/actualiseren van de grondexploitaties van de deelgebieden/projecten c.q. de gehele projectenportefuille.
 2. Financieel risicomanagement en control bij de uitvoering van de grondexploitaties.
 3. Tekstueel inhoudelijk en financieel opstellen van de ontwerpbegroting en zorgdragen voor het proces en de procedures van afstemming, vaststelling, verzending en verwerking van opmerkingen en zienswijzen rond de ontwerpbegroting.
 4. Financiële informatie vertalen naar besluitvorming (ambtelijk en bestuulijk).
 5. De grond-/ontwikkelstrategie van de deelgebieden/projecten (mede) bepalen.
 6. Minimaal de helft van de opdrachttijd op maandag of donderdag op kantoor aanwezig i.v.m. intensieve samenwerking met de financiële administratie.  Rest van de tijd in overleg in te vullen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met HBO/WO werk- en denkniveau met minimaal 5-10 jaar ervaring in genoemde hoofdtaken binnen de overheid.
Daarnaast heb je mogelijkheden/ruimte om eventuele piekbelasting op te vangen bij begrotingswerkzaamheden en investeringspiek in de markt.

Eisen:

 • Relevante HBO opleiding met min. 10 jaar of relevante WO-opleiding met min. 5 jaar werkervaring in bovengenoemde hoofdtaken.
 • Kennis en ervaring met ALLE hoofdtaken in de opdrachtomschrijving
 • Een voorbeeld van een excell-overzicht waaruit de relevante geschiktheid blijkt. Bij voorkeur zelfstandig gemaakt en ontwikkeld. Indien een format is gebruikt van derden en/of het model samen met anderen is gemaakt en gebruikt, dan dit daarbij aangeven.
 • CV volledig in het Nederlands (maximaal 3 pagina’s) en minimaal 3 referenties van eerdere relevante projecten/opdrachten

Wensen:

 • Aantoonbare gedegen en actuele kennis, ervaring en affiniteit van glastuinbouw en paddestoelen
 • Ervaring met bestuurlijke processen binnen de overheid
 • Ervaring met het gebruik van statistische risicoanalyses
 • Bij voorkeur kandidaten in een straal van 30 km rondom de Bommelerwaard

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 01 augustus 2013 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s