Gezocht: Medewerker communicatie

KMS Overheid zoekt namens de gemeente Deventer een Medewerker communicatie vanaf 1 september 2013 tot 31 augustus 2014 voor 20 uur per week met kans op verlenging met 2×12 maanden.

Functie-inhoud:

  • Uitvoeren van complexe communicatieplannen, waaronder voor intergemeentelijke samenwerkingsprocessen en in het sociale domein.
  • Opstellen en uitvoeren van projectcommunicatieplannen.
  • Coordineren, schrijven, redigeren en uitgeven van boekwerken.
  • Opstellen van mediaplannen waaronder free publicity benadering.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Via CV aantoonbaar minimaal 5 jaar (jaarlijkse) ervaring met het schrijven, redigeren en productiebegeleiden van een boek.
  • Via CV aantoonbaar een afgeronde HBO opleiding (geen WO)
  • Via CV aantoonbaar meerdere malen ervaring met het uitvoeren van strategische communicatieplannen waarbij uitvoeringspartners en overheden betrokken waren.
  • Via CV aantoonbaar ervaring met plattelandscommunicatie
  • Via CV aantoonbaar ervaring met mediastrategieën
  • Via CV aantoonbaar bekend met het sociale netwerk van Deventer

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 7 augustus 2013 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s