Gezocht: jurist handhaving en vergunningen

KMS Overheid zoekt namens de gemeente Amsterdam een jurist handhaving en vergunningen vanaf 1 september 2013 tot 15 november 2013 voor 36 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het voorbereiden van bezwaar- en (hoger) beroepszaken en het vertegenwoordigen van het stadsdeel bij de behandeling van deze zaken, het opstellen van beslissingen op bezwaar (inclusief bestuurlijke traject), het ondersteunen en adviseren van de afdelingsmanager(s), directeur, secretaris, het DB en de Raad, het signaleren en communiceren van ontwikkelingen in de weten regelgeving en het verzorgen van juridische adviezen en besluiten ten behoeve van bestuursdwang en vergunningen op het gebied van bouw, horeca, milieu, openbare ruimte en APV.

Het stadsdeel West is op zoek naar een tijdelijke Jurist Handhaving en Vergunningen in verband met zwangerschapsverlof van één van de juristen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • U bent in het bezit van een WO diploma Rechten
  • U heeft minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan in de afgelopen 7 jaar als jurist handhaving
  • U heeft tenminste 2 jaar gewerkt in dienst van/in opdracht van een gemeente met meer dan 100.000 inwoners en hebt om die reden kennis van en ervaring met het werken in een gemeentelijke organisatie
  • U beschikt over de volgende competenties: communicatief sterke vaardigheden, sociaal sterke vaardigheden, stressbestendig.
  • Uw CV bestaat uit maximaal 5 pagina’s

Wensen:

  • U heeft bij voorkeur meer dan 4 jaar ervaring als jurist vergunningen en in de afgelopen 7 jaar.
  • U heeft bij voorkeur meer dan 4 jaar leidinggevende/coördinerende werkervaring in de afgelopen 7 jaar

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 30 juli 2013 om 13.00 uur. De matchgesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 31 juli of donderdag 1 augustus 2013.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s