Gezocht: jurist grond- en vastgoedzaken

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Jurist Grond- en vastgoedzaken vanaf 1 augustus 2103 tot 31 december 2013 voor 24 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Je houdt je als jurist grond- en vastgoedzaken bezig met:

  • Formuleren van juridische kaders en de toepassing van grondbeleidsinstrumenten binnen projecten (o.a. het kostenverhaal).
  • Je informeert en adviseert management en collega’s op juridisch gebied over bouwrecht, vastgoedrecht en overeenkomstenrecht. Zoals welk juridisch product het meest toegesneden is op de geschetste situatie of problematiek.
  • Daarnaast stel je op, beoordeel en redigeer je (concept)overeenkomsten over onder meer de verwerving, verhuur en vervreemding van gebouwen en/of terreinen, realisatie van nieuwbouw- en verbouwprojecten.
  • Het zijn van vraagbaak voor de afdeling/organisatie.
  • Bijdragen aan de juridische kennisontwikkeling op het vlak van grond en vastgoedzaken binnen de gemeente.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zoeken een ervaren jurist die het in zich heeft om in een dynamische omgeving een bijdrage te leveren aan de advisering van de afdeling en contractering ten behoeve van de projecten, met name op het gebied van object, locatie- en gebiedsontwikkeling.

Eisen:

  • Afgeronde academische studie Nederlands recht, aangevuld met specialisatie vastgoed en grondzaken d.m.v. vervolgopleiding (bijvoorbeeld Grotius Vastgoed).
  • Minimaal 10 jaar ervaring met juridische vraagstukken, methoden en technieken op het gebied van vastgoedontwikkeling en – beheer, de toepassing van de grondexploitatiewet en contractvorming bij een overheidsorganisatie
  • Ervaring op het gebied van aanbestedingen, staatssteun, planschade, onteigening en Wet voorkeursrecht gemeenten
  • U beschikt over de competenties: zelfstandig contracten kunnen opstellen en toetsen, klantgerichtheid, omgevingsbewustzijn, oordeelsvorming, plannen en organiseren, probleemanalyse, resultaatgerichtheid, samenwerken.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 29 juli om 18.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s