Gezocht: Gis-medewerker cultuurhistorische atlas

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Gis-medewerker cultuurhistorische atlas vanaf 20 augustus tot 27 september 2013 voor 36 uur per week met kans op verlenging met 2×3 maanden.

Functie-inhoud:

 • Het digitaliseren van de archeologische en bouwhistorische onderzoeksagenda van Leiden en het publiceren van deze onderzoeksagenda via ArcGis online
 • Het bijeen brengen van alle cultuurhistorische kaarten in één geodatabase. De metadata van de huidige (in ArcGis en/of MapInfo) gemaakte cultuurhistorische informatiekaarten moeten mogelijk bewerkt worden t.b.v. het publiceren via ArcGis online.
 • Met een inhoudelijke klankbordgroep organiseer je een aantal overleggen waarin de waarderingskaarten worden gecontroleerd en waar nodig de waardering van cultuurhistorische elementen wordt aangepast in de geodatabase.
 • In overleg met de projectleider en de klankbordgroep maak je een aantal voorselecties van de cultuurhistorische data. Denk hierbij aan periodekaarten of ontwikkelingskaarten van bepaalde cultuurhistorische elementen
 • Deze data worden op overzichtelijke en publieksvriendelijke manier gepubliceerd in ArcGis online

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken iemand die de cultuurhistorische informatie- en waarderingskaarten gereedmaakt voor digitale publicatie via ArcGis Online. Ook dient de onlangs beschikbaar gekomen archeologische en bouwhistorische onderzoeksagenda van Leiden in ArcGis gedigitaliseerd en gepubliceerd te worden. De GIS-medewerker werkt in samenwerking met de projectleider van de cultuurhistorische atlas en kan rekenen op inhoudelijke ondersteuning van de medewerkers van Erfgoed Leiden en Omstreken. Om succesvol te zijn in deze functie heb je een gedegen kennis van en ervaring met ArcGis, ArcGis online en GIS datamanagement.

Eisen:

 • Kennis van en ervaring met het gebruik van ArcGis 10 en ArcGis online
 • Kennis van en ervaring met GIS datamanagement
 • Affiniteit met erfgoed
 • goed kunnen plannen, structureren en organiseren
 • pro-activiteit, punctualiteit en resultaatgerichtheid
 • HBO werk- en denkniveau
 • Beschikbaarheid tot en met 30 november 2013

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 28 juli om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s