Gezocht: beleidsmedewerker sociaal domein

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een beleidsontwikkelaar ‘inrichting voorzieningen’ en ‘perspectief van de client’ vanaf 1 augustus tot 31 december  2013 voor 16 uur per week.

Functie-inhoud:

Met het overhevelen van de functie begeleiding, persoonlijke verzorging en de functie kortdurend verblijf van de AWBZ naar de gemeenten moeten er vanaf 1 januari 2015 voorzieningen beschikbaar zijn voor de verschillende betrokken doelgroepen. De decentralisatie van taken en de daarmee gepaard gaande bezuiniging van 25% vragen om de nodige beleidskeuzes. Daarnaast is uitvoerig overleg met maatschappelijke partners om uiteindelijk te komen tot een betaalbaar en sluitend aanbod.

De decentralisatie en de daarmee verband houdende veranderingen in de langdurige zorg hebben grote gevolgen voor inwoners die hulp krijgen vanuit de AWBZ of vanuit de huidige Wmo. Er wordt een steeds groter beroep gedaan op de eigen kracht van de burger en de hele maatschappij (civil society). Daarbij spelen nog discussies over bijvoorbeeld het gebruik van een persoonsgebonden budget (PGB) en de hoogte van de eigen bijdrages voor de zorg en verdere uitwerking van de Kantelingsprincipes.

De gemeente zoekt een medewerker om hen bij dit proces van het inrichten van voorzieningen te begeleiden en hen te ondersteunen bij de te maken beleidskeuzes waarin het perspectief van de client is meegenomen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • u heeft aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring met werken in het sociaal domein
  • u heeft aantoonbare ervaring met het opstellen van beleidsplannen; bij voorkeur heeft u meer dan 9 beleidsplannen opgesteld
  • u heeft ervaring met WMO en AWBZ; bij voorkeur meer dan 5 jaar
  • u heeft ervaring met doelgroepen en voorzieningen betrokken bij transitie AWBZ naar WMO, dit blijkt uit de referenties
  • u heeft, bij voorkeur vanuit meer dan 5 projecten, ervaring met het werken binnen een regionale samenwerking. Dit blijkt uit de referenties.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 22 juli 2013 om 14.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s