Gezocht: klantmanager BBZ

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in de provincie Utrecht een Klantmanager BBZ vanaf 1 juli 2013 tot 1 oktober 2013 voor 36 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Jij begeleidt zowel startende als gevestigde ondernemers in het kader van het Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz). Je bent verantwoordelijk voor het toekennen en beheren van uitkeringen in het kader van Bbz en IOAZ. Je geeft je klant richting en signaleert kansen, maar ook houd je rekening met beperkingen. Samen met twee collega’s vorm je bij de afdeling Klantbeheer het team Zelfstandigen. Naast het contact met je collega’s van Klantbeheer en Arbeidsintegratie, heb je ook regelmatig contact met externe partijen, zoals het Instituut Midden en Kleinbedrijf en Ondernemersplaza.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt een hbo-diploma (bijvoorbeeld HEAO), boekhoudkundige kennis en bent op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving zoals WWB, Bbz 2004 en Ioaz. Je voelt je prettig in een zelfstandige functie waaraan je zelf veel invulling kunt geven. Je verantwoordelijkheidsgevoel en organisatietalent helpen je daarbij. Bovendien ben je een teamspeler en beschik je over goede gespreksvaardigheden. We zoeken nadrukkelijk naar een professional met talent en ervaring in een soortgelijke functie.

Eisen:

  • Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
  • Boekhoudkundige kennis, kennis van relevante sociale wetgeving (Wwb/regeling Bbz 2004/Ioaz)
  • Minimaal 3 jaar ervaring in de Bbz van de laatste vijf jaar
  • U beschikt over de volgende competenties: Klantgericht handelen, resultaatgericht handelen, samenwerken, stressbestendig, plannen en organiseren, helder communiceren, stevig in je schoenen staan alsmede een groot mate van zelfstandigheid.
  • Je CV bestaat uit maximaal 3 pagina’s en bevat minimaal 2 referenties

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 28 juni om 15.30 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s