Gezocht: startend specialist DIV

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Friesland een Specialist DIV vanaf 8 juli 2013 tot 31 december 2014 voor 18 uur per week met kans op verlenging met 3 maanden.

Functie-inhoud:

Wij zijn op zoek  naar een Specialist DIV. Deze functie valt onder het team Documentaire  Informatie Voorziening van de afdeling Middelen. Het team is verantwoordelijk  voor alle informatievoorziening die “te documenteren” is.   De omvang van de  functie is 18 uur per week. De specialist DIV  zal zich voornamelijk bezig houden met (het ondersteunen van) projecten op het  vlak van informatievoorziening.  

Voorbeelden hiervan zijn digitaliseringsprojecten, procesverbeteringen en implementaties van nieuwe  werkwijzen. Daarnaast inventariseert hij/zij de informatiebehoefte van de interne en externe  klant en anticipeert hierop middels het geven van adviezen, aanbevelingen en  oplossingsmogelijkheden.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een starter. Wij zoeken een enthousiast persoon, die elke uitdaging aan  wil gaan.  We vinden het niet belangrijk wat je al gedaan hebt, interessanter is  wat je bij ons gaat doen.

“If experience was so important, we’d never have had  anyone walk on the moon.” Doug  Rader

Eisen:

  • CV bestaat uit 1 pagina
  • HBO-opleiding IDM
  • ervaring met projecten, regelen of organiseren
  • Kennis van werkprocessen, procesverbetering en behoefte inventarisatietechnieken
  • Leergierig, enthousiast(merend), communicatief vaardig

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 27 juni om 12.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s