Gezocht: senior inkoopadviseur

KMS Overheid zoekt namens de Provincie Gelderland een Senior Inkoopadviseur vanaf 8 juli tot en met 28 februari 2014 voor 40 uur per week met kans op verlenging met 2×6 maanden.

Functie-inhoud:

De Senior Inkoopadviseur zal (Europese) aanbestedingen voor leveringen en diensten zelfstandig uitvoeren. Hiervoor stel je (mede) de juiste aanbestedingsdocumenten op en/of je toetst deze onder andere inhoudelijk op rechtmatigheid, aanbestedingswetgeving en het provinciaal inkoopbeleid. Je stelt specificaties op, voert marktonderzoek en –analyses uit, beoordeelt offertes. De werkzaamheden omvatten alle activiteiten die binnen de scope van (Europees) aanbesteden vallen, zo ook adviseren, presenteren en communiceren behoren tot je dagelijkse werk. Bij alle aanbestedingen hoort tevens de contractering, archivering en de registratie in het provinciale contractbeheerssysteem.

Je adviseert het bestuur, management en medewerkers op het gebied van inkoop, inkoopprocedures en aanbestedingsvraagstukken.  Bovendien vervaardig je de gewenste stuur- en managementinformatie voor het directie- en managementteam. Je vindt het leuk om dit soort trajecten nauw samen te werken met de klant.

Voor de inhuur van 2B-diensten zal door de inkoper onze marktplaats-tool worden ingezet van werkeningelderland.nl. De provincie Gelderland heeft meer dan 2 jaar ervaring met marktplaats. Marktplaats wordt voor de gehele provinciale organisatie ingezet. Voor marktplaats zal zonodig interne training plaatsvinden en coaching door je collega inkopers.

Waar zijn wij naar op zoek?

Competenties die van belang zijn voor deze functie: Klantgericht, pro-actief, oplossings- en resultaatgericht, accuraat; In staat effectief te plannen en te organiseren; Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel; Zowel schriftelijk als mondeling communicatief vaardig.

Eisen:

  • U bent in het bezit van een relevante afgeronde HBO opleiding.
  • U bent in het bezit van het diploma NEVI 2 (tactisch)
  • U bent 5 tot 8 jaar succesvol in het zelfstandig begeleiden van tactische inkooptrajecten.
  • U heeft minimaal 3 jaar succesvol Europees aanbesteed
  • U heeft uitvoerige kennis van juridische aspecten binnen Europese aanbestedingen, ook van de nieuwe aanbestedingswet 2013. Geef ook aan hoe u deze kennis up to date houdt.

Wensen:

  • U bent een proactieve, betrouwbare teamplayer en kunt je gemakkelijk aanpassen aan veranderende omstandigheden.
  • U bent creatief binnen de mogelijkheden
  • U bent in staat om een gedegen advies/ rapportage te geven aan je stakeholders, waaronder bestuur.
  • U bent resultaatgericht en gaat altijd voor kwaliteit
  • U hebt excellente communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

Uw CV bestaat uit maximaal 7 pagina’s. Het CV dient als verificatie van de toelichtingen die u geeft elke afzonderlijke bovengenoemde eis en wens.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 19 juni om 23.55 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s