Gezocht: medewerker proces- en contractvormen gebiedsontwikkeling

KMS Overheid zoekt namens de Provincie Gelderland een Projectmedewerker proces- en contractvormen gebiedsontwikkeling vanaf 1 juli tot en met 31 december 2013 voor 40 uur per week met kans op verlenging met 2×3 maanden.

Functie-inhoud:

De divisie Fysieke Omgeving van het ProgrammaBureau van de provincie Gelderland voert projectmatig taken uit met als doel fysieke veranderingen te realiseren die ze in opdracht krijgt. Ze werkt hierbij in multidisciplianaire teams bestaande uit projectleiders, (juridisch geschoolde) planologen, ecologen & milieukundigen, stedenbouwkundigen & landschapsdeskundigen, planeconomen, grondstrategen, vastgoeddeskundigen en specialisten op het gebied van proces & contractvormen.

Door samen te rekenen, tekenen en ondertekenen levert zij de instrumentenmix om de gewenste fysieke verandering te realiseren. Daarnaast geeft ze advies op het gebied van planeconomie, ontwerp, grondstrategie, milieu, natuur en energie.

Ter versterking van de multidisciplinaire teams zoekt de divisie tot 1 januari 2014 voor tussen de 28 en 40 uur per week een “Projectmedewerker proces- & contractvormen gebiedsontwikkeling”

Waar zijn wij naar op zoek?

De kandidaat dient een geschikte match op te leveren met de navolgende functie-inhoud:

 • Vanuit de Gelderse Aanpak gebiedsontwikkeling projectmatig kunnen denken en doen;
 • Aan te geven welke onderwerpen, vanuit juridisch perspectief, op welk moment binnen een gebiedontwikkeling(-proces) besproken moeten worden en hierover keuzes kunnen maken;
 • Zorgen dat haalbare en voor alle partijen in een gebiedsontwikkeling acceptabele afspraken worden gemaakt waarmee de provincie een overeenkomst aangaat;
 • Pro-actief managen dat er op de juiste momenten, de juiste afspraken, tussen de juiste partners worden gemaakt;
 • Opstellen van onder andere intentie-, samenwerkings-, bestuurs- en bevoegdhedenovereenkomsten vanuit een gebiedsontwikkeling;
 • Intermediair over in voorbereiding zijnde overeenkomsten tussen projectleider en andere afdelingen, zoals juridische zaken, subsidieverlening, financiën en bodem;
 • Adviseren over gewenste (bestuurlijk) organisatorische samenwerkingsvormen tussen partners in een gebiedsontwikkeling;
 • Het onderhouden van contacten met diverse partners, zoals gemeenten, waterschappen, ontwikkelaars, bedrijven en particulieren voor zover betrekking hebbend op een gebiedsontwikkeling.

Eisen:

 • U beschikt over minimaal 4 jaar relevante werkervaring in vergelijkbare functies
 • U heeft ervaring met het opstellen van onder andere intentie-, samenwerkings-, bestuurs- en bevoegdhedenovereenkomsten vanuit een gebiedsontwikkeling
 • Een aantoonbare afgeronde academische opleiding (mr., master) Nederlands Recht met als afstudeerrichting privaatrecht
 • U beschikt over een goed gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen

Wensen:

 • U beschikt over minimaal 4 jaren aantoonbare ervaring met projectmatig werken binnen een gebiedsontwikkeling.
 • U beschikt over gedegen kennis van gebiedsontwikkeling, ruimtelijke ordening, het ruimtelijk bestuursrecht en aanpalende rechtsgebieden
 • U beschikt over een goed analytisch vermogen, kunt logisch redeneren en goed hoofd- en bijzaken onderscheiden
 • U beschikt over de competentie: “oplossings- en resultaatgericht werken”
 • U beschikt over de competentie “belsuitvaardigheid” en “doortastend handelen”
 • U beschikt over een flexibele instelling, bent communicatief sterk onderlegd en kunt goed zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • U kunt zich mondeling goed uitdrukken en beschikt over uitstekende redactionele vaardigheden.

Uw CV bestaat uit maximaal 7 pagina’s. Het CV dient als verificatie van de toelichtingen die u geeft elke afzonderlijke bovengenoemde eis en wens.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 19 juni om 23.55 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s