Gezocht: klantmanager rechtmatigheid

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een klantmanager rechtmatigheid vanaf 1 juli tot 31 augustus 2013 voor 18 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Je gaat een aantal werkzaamheden verrichten op het gebied van de rechtmatigheid van verstrekte uitkeringen. Hierbij kun je denken aan de afhandeling van een aantal heronderzoeken rechtmatigheid en in ieder geval een aantal signalen van het Inlichtingenbureau.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Je beschikt over een relevante afgeronde HBO-opleiding.
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring binnen het vakgebied bij een gemeente.
  • Je beheerst het systeem GWS4all.
  • Daarnaast beschik je over de volgende competenties: klantgericht,
    resultaatgericht, doortastend en communicatief vaardig.
  • Je CV bestaat uit maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands en u kunt twee referenties van vergelijkbare projecten overleggen

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 12 juni om 11.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s