Gezocht: Strategisch acquisiteur Werkgeversservicepunt Amsterdam

KMS Overheid zoekt namens gemeente Amsterdam een Strategisch acquisiteur Werkgeversservicepunt Amsterdam vanaf 10 juni tot 10 september voor 18 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

De opdracht van de Strategisch acquisiteur bestaat uit de volgende deelopdrachten:

 • Acquisitie en relatiebeheer naar werkgevers op strategisch niveau voor het WSP Amsterdam.
 • Training on the job van teammanagers, projectleiders en accountmanagers in het ontwikkelen van arrangementen.

Het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP G-A) is in november 2011 gestart als een samenwerkingsverband van UWV WERKbedrijf, Pantar Amsterdam, AM Groep en de gemeenten: Aalsmeer, Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, Landsmeer, De Ronde Venen en Uithoorn. Werkgevers in Groot-Amsterdam kunnen met al hun arbeidsmarktvragen bij het servicepunt terecht. Het WSP biedt snelle en servicegerichte dienstverlening en voorziet werkgevers van personeel, informatie, advies en ondersteuning.

De besturing en uitvoering in het samenwerkingsverband vindt plaats vanuit drie satellieten: Satelliet Amstel-Venen: Gemeente Aalsmeer, Gemeente Amstelveen, Gemeente De Ronde Venen, Gemeente Uithoorn, AM-Groep, UWV. Satelliet Amsterdam: Gemeente Amsterdam, Gemeente Diemen, Gemeente Landsmeer, Gemeente Ouder-Amstel, Pantar Amsterdam, UWV. Satelliet Haarlemmermeer: Gemeente Haarlemmermeer, AM-Groep, UWV.

Deze opdracht is gericht op de satelliet Amsterdam. Om maatwerk te kunnen bieden moeten we in de onderhandeling met werkgevers meer kunnen bieden dan de bestaande instrumenten. Een arrangement gaat niet over een individuele aanpak maar over de plaatsing van een groep werkzoekenden. Hierin hebben de meeste medewerkers binnen het WSP nog geringe ervaring.

In de komende jaren willen we instrumenten en arrangementen ontwikkelen die het strategisch plaatsen van groepen werkzoekenden bevordert.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • U heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding
 • U heeft inhoudelijke ervaring en/of aantoonbare affiniteit met het werkveld, de doelgroep en de regionale arbeidsmarkt
 • U heeft aantoonbare commerciële ervaring met acquisitie- en relatiebeheer op strategisch niveau. Dit houdt onder andere de volgende taken in, maar is hier niet toe gelimiteerd: – ervaring met onderhandelen en het afsluiten van grootschalige, complexe overkoepelende afspraken (raamovereenkomsten / convenanten) en – ervaring met arbeidsbemiddeling van groepen werkzoekenden (niet individueel)
 • U heeft ervaring met het ontwikkelen, opstellen en coördineren van leer-werk arrangementen die zijn afgestemd op de vraag van werkgevers en/of sectoren voor verschillende klantgroepen van UWV, gemeenten en SW-bedrijven.
 • U heeft ervaring met het opzetten en uitvoeren van instroomprojecten voor bedrijven en sectoren waar sprake is van groei en vervangingsvraag (toekomstbanen), waarbij u gebruik maakt van uw kennis van en ervaring met landelijke en regionale arbeidsmarktontwikkelingen in diverse sectoren.
 • U heeft ervaring als coach voor projectleiders, accountmanagers en andere betrokken functionarissen ter realisatie van output en producten.
 • U heeft ervaring met het smeden van allianties met andere gemeentelijke diensten en maatschappelijke partners ten behoeve van de vraag van werkgevers.
 • U heeft aantoonbare kennis van en ervaring met het werken met sociale wetgeving en regelingen
 • U heeft aantoonbare kennis van en ervaring met financiering en subsidiemogelijkheden
 • U heeft tenminste vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare rol met taken en verantwoordelijkheden zoals zijn benoemd in de voornoemde eisen
 • U beschikt bij voorkeur over een netwerk in Amsterdam en omgeving bestaande uit relevante publieke en private partners. Wanneer de kandidaat aan deze wens kan voldoen, dan wordt dit in een apart document toegelicht van maximaal 1 A4. Uit het document blijkt uit welke partners het netwerk bestaat, waaruit de samenwerking bestaat en hoe deze samenwerking tot stand is gekomen. Amsterdam vraagt u niet om concurrentiegevoelige informatie te delen, wel om uw bewering over een relevant netwerk te beschikken, te onderbouwen.
 • Uw CV bestaat uit maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands
 • U kunt een referentie toevoegen van een soortgelijke opdracht die u heeft uitgevoerd

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 10 juni om 14.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s