Gezocht: Medewerker bijzondere wetten Drank- en Horecawet

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Medewerker bijzondere wetten Drank- en Horecawet vanaf 10 juni tot 9 augustus 2013 voor 24 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Op 1 januari 2013 is de nieuwe Drank- en Horecawet in werking getreden. Daarom wordt het horecavergunningenbestand geactualiseerd. De bedoeling is dat de nog niet geactualiseerde horecavergunningen en exploitatievergunningen bijgewerkt worden. In totaal zijn er 123 vergunningen die geactualiseerd moeten worden. Een groot aantal acties hiervoor is al uitgezet, deze moeten verder opgepakt worden en nieuwe acties moeten worden uitgezet.

Het betreft een functie voor 24 uur per week, voorkeursdagen zijn dinsdag, woensdag en vrijdag.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • minimaal afgeronde HBO-opleiding
  • minimaal 3 jaar recente ervaring op een soortgelijke functie (horecavergunningverlening) binnen een gemeente
  • moet kennis hebben van Wet Bibob, moet duidelijk uit het CV naar voren komen
  • moet in staat zijn lopende werkzaamheden snel op te pakken, dit moet ook blijken uit korte motivatie
  • kennis hebben van en ervaring hebben met de uitvoering van de Drank- en Horecawetgeving
  • Uw CV bestaat uit maximaal 7 pagina’s, opgesteld in het Nederlands en u kunt twee referenties van vergelijkbare projecten overleggen
  • De selectiegesprekken vinden plaats op vrijdag 7 juni in de ochtend. Geselecteerde kandidaten ontvangen hier uiterlijk donderdagmiddag voor 15.30 uur bericht over

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 6 juni om 09.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s