Gezocht: Beleidsadviseur Werk en Inkomen

KMS Overheid zoekt namens gemeente Amsterdam een Beleidsadviseur Werk en Inkomen vanaf 10 juni tot 10 september voor 36 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

De adviseur:

 • Draagt bij aan de ontwikkeling en realisatie van strategisch beleid
 • Adviseert management, directie en bestuur
 • Coördineert het interne beleidsproces domein inkomen en handhaving, stuurt op de werkvoorraad en escaleert waar nodig.
 • Dit voer je uit onder leiding van teammanager werk en inkomen.

De afdeling beleid werk en inkomen van DWI is een dynamisch team waar veel werk wordt verricht: voorstellen voor eigen directie, bestuurlijke stukken voor wethouder, College en raad; antwoorden op bestuurlijke vragen, bijdragen aan projecten die binnen het domein werk en inkomen worden uitgevoerd, begrotingen en financiële rapportages waar bijdragen aan moeten worden geleverd en adviezen voor overleggen in G-4 verband of met collegadiensten.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • U bent minimaal in het bezit van een WO diploma
 • U heeft minimaal 7 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar als beleidsmedewerker in een ambtelijke context
 • U heeft relevante ervaring in een politiek-bestuurlijke werkomgeving en heeft door deze werkervaring de volgende compententies en vaardigheden ontwikkeld: • Politiek-bestuurlijke sensitiviteit • Goed schrijven • Teamworker die flexibel en resultaatgericht is
 • U heeft gedegen kennis WWB op terrein van inkomen en handhaving door ervaring binnen een dienst werk en inkomen bij een gemeente.
 • U heeft ervaring binnen een grote gemeente (> 100.000 inwoners) in een vergelijkbare functie als beleidsadviseur Werk en Inkomen, bij voorkeur bij een G-4-gemeente.
 • U heeft eerder ervaring opgedaan binnen de gemeente Amsterdam, bij voorkeur bij DWI.
 • Uw CV bestaat uit maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands
 • U kunt minimaal een relevante referentie overleggen

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 6 juni om 12.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s