Gezocht: bestemmingsplantoetser

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Flevoland een bestemmingsplantoetser vanaf 10 juni tot 10 september 2013 voor 32 uur per week met kans op verlenging met 1×3 maanden.

Functie-inhoud:

Als  bestemmingsplantoetser toets je aanvragen om omgevingsvergunningen (acivititeit bouwen en afwijken bestemmingsplannen) en het gebruik van gronden en gebouwen aan bestemmingsplannen. Je werkt daarbij nauw samen met een junior bestemmingsplantoetser.

Verder behoren tot je taak het beantwoorden van informatieverzoeken en ondersteuning aan de front-office.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met het toetsen van bestemmingsplannen
  • Afgeronde juridische opleiding, minimaal HBO-niveau
  • De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken: Een flexibele, doortastende en klantgericht/ pro-actieve instelling. open wijze van communiceren, oog voor detail en goede contactuele eigenschappen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren en doet dat gestructureerd.
  • Uw CV bestaat uit maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands en bevat minimaal 2 referenties

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 4 juni om 10.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s