Gezocht: Jurist inkoop en financiën

KMS Overheid zoekt namens de provincie Gelderland een Jurist inkoop en financiën vanaf 1 juli tot 31 december 2013 voor 32 uur per week met kans op verlenging met 2×6 maanden.

Functie-inhoud:

De provincie Gelderland zoekt voor de afdeling Financiën een juridisch adviseur. De afdeling Financiën bestaat uit de teams Financieel Beleid, Business Planning & Control, Financiële Administratie & Beheer en Inkoop. De juridisch adviseur zal voornamelijk werkzaamheden uitvoeren voor team Inkoop, maar zal daarnaast ook adviseren over juridische vraagstukken die spelen bij de overige teams van de Afdeling Financiën.

Team Inkoop staat centraal voor de inkoop van leveringen en diensten aan de provincie Gelderland voorzover deze geen betrekking hebben op werken. Het team Inkoop verzorgt ondersteuning bij aanbestedingen, adviseert bij inkoopvraagstukken en draagt zorg voor bestellingen. Het team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het provinciale inkoopbeleid en het bepalen van inkoop strategieën.

Het team Financieel Beleid heeft als taak te adviseren over financieel beleid en specifiek financieel-economische vraagstukken. Team Business Planning & Control is verantwoordelijk voor de planning & control cyclus.

Functie inhoud:

 • Adviseren op het gebied van aanbestedingsrecht en verbintenissenrecht;
 • Adviseren over andere juridische vraagstukken die spelen bij de afdeling Financiën

Waar zijn wij naar op zoek?

De provincie Gelderland zoekt een persoon die in staat is de afdeling Financiën, en in het bijzonder team Inkoop, juridisch te ondersteunen. Tot de ondersteuning behoren onder andere het opstellen van overeenkomsten, advisering over algemene voorwaarden en advisering over diverse documenten in de aanbestedingsprocedure. Wij zoeken een persoon die gevraagd en ongevraagd advies geeft, een pro-actieve rol oppakt binnen team Inkoop en goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden heeft.

Eisen:

 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring op het gebied van aanbestedingsrecht en verbintenissenrecht over de afgelopen vijf jaar.  Geef een concrete beschrijving waar u deze ervaring hebt opgedaan en in welke rol.
 • Aantoonbare kennis van aanbestedingsrecht. Geef een concrete beschrijving waar u deze kennis hebt opgedaan en wat deze kennis inhoudt.
 • Aantoonbare kennis van verbintenissenrecht. Geef een concrete beschrijving waar u deze kennis hebt opgedaan en wat deze kennis inhoudt
 • Afgeronde WO rechten opleiding. Geeft u aan waar u uw opleiding hebt gevolgd en wanneer u uw diploma hebt behaald. Voeg kopie van uw diploma toe.
 • Het CV dient in een aparte bijlage (maximaal 5 pagina’s A4) te worden opgenomen. Het CV dient volledig in het Nederlands te zijn. Daarnaast dient u de toelichtingen van de gevraagde wensen en eisen in te vullen. Het CV dient louter ter verificatie van de gegeven antwoorden naar aanleiding van de eisen en wensen

Wensen:

 • Aantoonbare ervaring met advisering over aanbestedingsrecht bij een overheid. Geef tenminste twee (2) voorbeelden van casussen waarin u over aanbestedingsrecht bij een overheid hebt geadviseerd, alle niet langer dan vijf (5) jaar geleden.
 • Aantoonbare ervaring met advisering over verbintenissenrecht. Geef tenminste twee (2) voorbeelden van casussen waarin u over verbintenissenrecht hebt geadviseerd, alle niet langer dan vijf (5) jaar geleden.
 • Aantoonbare ervaring met advisering over bestuursrecht (Algemene wet bestuursrecht). Geef tenminste één (1) voorbeeld van een casus waarin u over bestuursrecht hebt geadviseerd, niet langer dan vijf (5) jaar geleden
 • Inzicht in het functioneren van het openbaar bestuur. Geef tenminste één (1) voorbeeld van een casus waarin u beschrijft hoe u beschikt over inzicht in het functioneren van het openbaar bestuur. Niet langer dan vijf(5) jaar geleden
 • Wij zoeken een persoon met de volgende compententies:
  – die goed kan samenwerken;
  – een pro-actieve rol oppakt;
  – en goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden heeft.

  Geef aan hoe u aan deze wens denkt te voldoen.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 7 juni om 12.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s