Gezocht: juridisch medewerker handhaving

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een juridisch medewerker handhaving vanaf 1 juli tot 31 december 2013 voor 24 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Als gevolg van zwangerschaps- en ouderschapsverlof is één van onze juridisch medewerkers handhaving vanaf medio juni tot en met december 2013 afwezig. Tijdelijke vervanging hiervoor is noodzakelijk. De gemeente is op zoek naar een tijdelijk juridisch medewerker handhaving voor de periode juli 2013 tot en met december 2013 voor in totaal maximaal 500 uur; dit totaal aantal uren dient in principe verdeeld te worden in 24 uur per week.

De volgende werkzaamheden dienen te worden verricht:

  • behandelen van handhavingsdossiers op het gebied van Ruimtelijke Ordening, Bouwen, Milieu en APV;
  • behandelen en weerleggen van zienswijzen;
  • voorleggen van adviesnota’s inzake handhavingsdossiers aan het college van B&W;
  • in voorkomende gevallen vertegenwoordiging van het bevoegd gezag in bezwaar- en (hoger) beroepsprocedures, inclusief het opstellen van pleitnota’s en verweerschriften;
  • na controle door toezichthouder toetsen aan planologisch beleid of sprake kan zijn van legalisatie of starten handhavingsproces;
  • opstellen handhavingsbeschikkingen;
  • overige voorkomende werkzaamheden binnen het cluster Handhaving.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • minimaal HBO-niveau en aantoonbare ervaring op het gebied van handhaving bij de gemeentelijke overheid;
  • gevoel voor politieke verhoudingen;
  • kennis van (recente) jurisprudentie.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 28 mei om 13.50 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s