Gezocht: Kwaliteitsmedewerker Werk, Inkomen en Zorg

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Flevoland een kwaliteitsmedewerker voor het cluster Werk, Inkomen en Zorg vanaf 1 juli tot 31 december 2013 voor 32 uur per week.

Functie-inhoud:

Als adviseur Picofa B / kwaliteitsmedewerker coach en adviseer je medewerkers op het terrein van de rechtmatigheid, op efficiëntie en effectiviteit van de uitvoeringsprocessen. Je verricht zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot de kwaliteitscontrole van de uitvoerende processen met betrekking tot de WWB en de WMO en je doet hierover verbetervoorstellen. Verder actualiseer je de meetpuntenset van de kwaliteitscontrole met behulp van het KIC-prof en voer je de steekproeven uit zoals die zijn vastgelegd in het controleplan. Je stelt rapportages op voor het management naar aanleiding van de controle bevindingen. Je communiceert wijzigingen in wet- en regelgeving naar de medewerkers inzake het toepassen van de sociale zekerheidswetgeving. Je levert een bijdrage aan de bezwaar- en beroepsprocedure in het kader van de sociale zekerheidswetgeving.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • HBO-opleiding behaald
  • Werkervaring in een zelfde functie gedurende minimaal 3 jaar in de afgelopen 5 jaar
  • Werkervaring bij een gemeente gedurende minimaal 3 jaar in de afgelopen 5 jaar
  • De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken:
    Je hebt goede contactuele en schriftelijke vaardigheden, je bent resultaatgericht, je hebt  analytisch vermogen en  overtuigingskracht en je kunt procesmatig werken.
  • Het CV bestaat uit maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 29 mei om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s