Gezocht: Juridisch medewerker Bezwaar en Beroep WMO

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Limburg een juridisch medewerker Bezwaar en Beroep WMO vanaf 3 juni tot 30 augustus 2013 voor 36 uur per week met kans op verlenging met 4×1 maand.

Functie-inhoud:

Met ingang van 1 januari 2013 heeft de gemeente de Beleidsregels voor hulp bij het huishouden veranderd. Deze beleidsregels geven concreet aan hoe het recht op huishoudelijke hulp wordt ingevuld. Naar aanleiding van deze aangepaste beleidsregels heeft er een herindicatie plaatsgevonden, om deze aanpassingen concreet te kunnen maken per cliënt. Een aantal cliënten heeft bezwaar gemaakt tegen deze nieuwe indicatie. Voor de afhandeling van de bezwaar- en beroepschriften zijn we op zoek naar een juridisch medewerker.

Opdrachtomschrijving gevraagde dienstverlening: De juridisch medewerker krijgt als taak de behandeling en afhandeling van de ontvangen bezwaar- en beroepschriften

Waar zijn wij naar op zoek?

De medewerker bezwaar- en beroepschriften Wmo is een communicatief vaardig persoon die kennis en ervaring heeft op het gebied van de Wet maatschappelijke ondersteuning. De kandidaat dient, naast over flexibiliteit ook over een goed analytisch vermogen te beschikken en professioneel om te kunnen gaan met weerstand en emotie. Ook dient de kandidaat een teamplayer te zijn binnen de projectgroep die zich bezig houdt met het project Herindicaties Hulp bij de Huishouding.

Eisen:

  • U heeft de academische opleiding Nederlands recht afgerond, kopie diploma bijvoegen.
  • U heeft minimaal 2 jaar werkervaring in de behandeling en afhandeling van bezwaar- en beroepschriften in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) opgedaan bij gemeentelijke organisaties, aantoonbaar in CV
  • U heeft minimaal 2, maar liever meer dan 4 jaar werkervaring in de behandeling en afhandeling van bezwaar- en beroepschriften in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) opgedaan bij gemeentelijke organisaties, aantoonbaar in CV.
  • U heeft de werkervaring in de behandeling en afhandeling van bezwaar- en beroepschriften in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) opgedaan bij minimaal 2 verschillende gemeentelijke organisaties, aantoonbaar in CV.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 22 mei om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s